• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

25.03.2017

19:29

MIJATOVIĆ OTKRIO: Da sam rođen kasnije, igrao bih za Crnu Goru!

Fudbal

MIJATOVIĆ OTKRIO: Da sam rođen kasnije, igrao bih za Crnu Goru!

Podeli vest

Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović otkrio je da bi igrao za reprezentaciju Crne Gore u slučaju da se zemlja ranije raspala, dok je još bio aktivan igrač

 

 

Mijatović, rođeni Podgoričanin, istakao je za crnogorske medije da bi rado nosio dres "sokolova" da je rođen kasnije.

Crnogorac sam iz sveg srca. Kada sam igrao fudbal, Crna Gora nije bila nezavisna, pa zato i nisam mogao da nastupim u njenom dresu. Da sam rođen kasnije, sigurno bih igrao za Crnu Goru - poručio je Mijatović.

On čvrsto veruje da reprezentacija Crne Gore ima šansu da se plasira makar u baraž za Svetsko prvenstvo.

- Možemo svakog da iznenadimo, zato smo i ostvarili dobar rezultat u Poljskoj. Crna Gora ima odličnog selektora, sa Tumbakovićem sam sarađivao u Partizanu. Taj čovek ume da igra na rezultat i mislim da je realno da odvede Crnu Goru u baraž, iako su na papiru Rumuni i Danci jači - ocenio je Predrag Mijatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
combeC

pre 7 godina

Kako igraju , komotno mozes i sada da igras .....

Pit

pre 7 godina

Garogorac ili Crnogorac ? Meni se svidja ovo prvo jado...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija