• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.03.2017

09:16

(VIDEO) MUNDIJAL BEZ ARGENTINE!? "Gaučosi" očajni bez Mesija, dominacija Brazila!

Fudbal

(VIDEO) MUNDIJAL BEZ ARGENTINE!? "Gaučosi" očajni bez Mesija, dominacija Brazila!

Podeli vest

Fudbaleri Argentine ponovo su razočarali svoje navijače, pošto su poraženi sa 2:0 u Boliviji, u 14. kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018, i tako doveli u pitanje plasman na Mundijal

"Gaučosi" su bez suspendovanog Lionela Mesija bili nemoćni u La Pasu gde su mi Huan Arse i Marselo Moreno naneli treći poraz u poslednjih pet mečeva.

Argentina je sada na petoj poziciji, koja vodi u baraž za plasman na Mundijal u Rusiji, ali sa samo dva boda više od Ekvadora i na naredne tri utakmice neće moći da računa na Mesija.

Brazil je rutinski savladao Paragvaj 3:0 i osmom pobedom u nizu se učvrstio na vrhu tabele sa 33 boda, devet ispred Kolumbije. 

Filipe Kutinjo je doneo vođstvo u 34. minutu, Nejmar se u 64. iskupio za promašen penal, a tačku je stavio Marselo pet minuta pre kraja. Bek Reala je imao i asistenciju, dok je dve zabeležio Paulinjo.

Kolumbija je trijumfovala u Ekvadoru sa 2:0, pogocima Hamesa Rodrigesa i Huana Kvadrada, na asistenciju plejmejkera Reala, u prvih 35 minuta utakmice. 

Peru je nadigrao Urugvaj 2:1 nanevši Urusima treći poraz u nizu, što je iskoristio Čile i sa 3:1 protiv Venecuele se izjednačio sa rivalom na deobi treće pozicije.

Meč u Santjagu je bio rešen za 22 minuta, goste je već u petom "načeo" Aleksis Sančes, a u narednih 20 dotukao Esteban Paredes.

KVALIFIKACIJE ZA SP

Južna Amerika, rezultati

Bolivija - Argentina 2:0 (1:0)
/Arse 31, Moreno 52/

Ekvador - Kolumbija 0:2 (0:2)
/Rodrigez 20, Kvadrado 34/

Čile - Venecuela 3:1 (3:0)
/Sančez 5, Paredes 7, 22 - Rondon 63/

Brazil - Paragvaj 3:0 (1:0)
/Koutinjo 34, Nejmar 64, Marselo 86/

Peru - Urugvaj 2:1 (1:1)
/Gerero 34, Flores 62 - Sančez 30/


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija