• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2017

10:01

MURINJO TVRDI: Apsurdna je priča da ćemo dovesti Nejmara!

Fudbal

MURINJO TVRDI: Apsurdna je priča da ćemo dovesti Nejmara!

Podeli vest

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je transfer Nejmara na "Old Traford" za 200 miliona evra nemoguća misija, pre svega jer se Barselona neće odreći sjajnog Brazilca

 

Kako je pisao katalonski Sport, Murinjo je spreman da drugu godinu u nizu obori svetski rekord u visini transfera, posle Pola Pogbe, kako bi doveo Nejmara u Junajted.

- Uvek sam se trudio da budem objektivan u pregovorima sa drugim klubovima i da pitam kog igrača mogu da mi daju. Transfer Nejmara je apsurdan, klub kao Barselona neće da ga pusti. On je najveći posle Mesija u Barseloni, mlad je, i pokušaće da ga zadrže što duže. To je kao da pokušavate da razbijete sef, nemoguće - rekao je Murinjo za brazilski ESPN.

Nejmar je pre nekoliko meseci produžio ugovor sa Barselonom do 2021. godine, uz klauzulu od baš 200 miliona evra, koju Mančester želi da aktivira i ponudi mu platu od 25 miliona godišnje.

Ovaj 25-godišnji brazilski napadač ove sezone nije toliko efikasan kao ranijih godina, postigao je samo 14 golova u svim takmičenjima, što mu je najslabiji učinak od dolaska na Nou Kamp 2013. godine iz Santosa.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija