• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: transfermarkt.de

31.03.2017

11:03

(FOTO) NEMCI SASTAVILI JUGOSLAVIJU: Evo kako bi izgledao danas tim "plavih"!

Fudbal

(FOTO) NEMCI SASTAVILI JUGOSLAVIJU: Evo kako bi izgledao danas tim "plavih"!

Podeli vest

Specijalizovani nemački fudbalski sajt Transfermarkt pozabavio se temom kako bi danas izgledala reprezentacija Jugoslavije, kada bi se ponovo na jednom mestu našli igrači sa prostora nekadašnje države

 

 

Po očekivanjima, Nemci su u idealnih 11 uvrstili čak šestoricu Hrvata, dvojicu Srba, jednog Bosanca, jednog Crnogorca i jednog Slovenca.

Po njima, na golu bi bio Jan Oblak (Slovenija, Atletiko Madrid), bekovski par bi činili Šime Vrsaljko (Hrvatska, Atletiko Madrid) i Aleksandar Kolarov (Srbija, Mančester siti), dok bi štopere igrali Dejan Lovren (Hrvatska, Liverpul) i Stefan Savić (Crna Gora, Atletiko Madrid).

Vezni red bi bio pravi pakao! Nemanja Matić (Srbija, Čelsi) bi bio zadnji vezni, ispred njega hrvatski tandem Luka Modrić (Real Madrid) i Ivan Rakitić (Barselona), a glavni kreator napada bi bio Bosanac Miralem Pjanić (Juventus).

Za golove bi bilo zaduženi Hrvati Nikola Kalinić (Fiorentina), možda i najslabija karika ovog izabranog sastava, kao i Mario Mandžukić (Juventus).

Možda bi pre Kalinića mesto zasluživao Bosanac Edin Džeko...

transfermarkt.de

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sandžaklija

pre 7 godina

Hahaha... nema Zmaja Džeke, nema Zmaja Kolašinca...koja smijurija!? Neozbiljno!!!!!

Milivoje

pre 7 godina

Nemci su prevideli da se reprezentacija SFRJ sastavljala malo drugacije tj. nikad po kvalitetu. Proporcionalno broju stanovnika, svaka republika je davala odredjeni broj igraca, s tim da su uvek favorizovani bili Hrvati. Ovde ih ima cak sestorica. Dakle, treba ubaciti bar jos jednog - dvojicu Srba, jos jednog iz Bosne i bar jednog Makedonca.

Luka

pre 7 godina

Vise Hrvata nego Srba. To nebi dolazilo u obzir bre ! Gde je Vidic , Stankovic , Krasic itd. bre !? Ovu Jugoslaviju krojio neki hrvoje bre !\n

Jure

pre 7 godina

E ovo kao da je Koljinda pravila sastav. Dzeko, Tosic nisu ni u zagradi.

Igor

pre 7 godina

Da je srece da Jugoslavije nikada nije ni bilo, ne bi bilo rata. Bili bi svoji na svome i ne bi se jos uvek adaptirali na novu(staru) drzavu i ne bi bili Jugonostalgicari. FORZA SRBIJA.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija