• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Express

31.03.2017

12:47

VIDIĆ OTKRIO ŠTA MU JE SMETALO U INTERU: Igrali smo s tri pozadi i nije mi se dopalo!

Fudbal

VIDIĆ OTKRIO ŠTA MU JE SMETALO U INTERU: Igrali smo s tri pozadi i nije mi se dopalo!

Podeli vest

Bivši fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić je istakao da mu se formacija na terenu sa trojicom štopera, u kojoj je igrao u Interu, nimalo ne dopada i da ne odgovara "crvenim đavolima", iako Žoze Murinjo pokušava da je uvede

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo pravi korekcije u odbrani, pokušavajući da igra sa tri centralna beka, ali srpski fudbaler ga upozorava da ne eksperimentiše, pošto ekipi sa " Old traforda"  taj sistem ne odgovara.

- Igrao sam u Interu u formaciji sa tri centralna beka i nije mi se dopalo. Ekipe koje imaju dva krilna igrača mogu da brzo promene formaciju sa tri na pet, ali nisam za to. Smatram da su najbolje formacije 4-4-2, 4-3-3 или 4-2-3-1 - izjavio je Vidić za engleski Express.

Vidić je i pohvalno govorio o mladom fudbaleru "crvenih đavola" Eriku Bejliju i veruje da je on tip igrača koji je potreban Mančesteru.

- Bejli je pokazao potencijal. Agresivan je, voli da igra čvrsto, ima kvalitet da ode korak dalje. Ne znam da li je Junajtedu potreban novi štoper, verujem da Smoling i Džons mogu da igraju sa Bejlijem - rekao je Vidić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija