• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2017

17:29

MESI MOLI ZA MILOST: Nisam psovao sudiju! Nikada u karijeri nisam dobio crveni!

Fudbal

MESI MOLI ZA MILOST: Nisam psovao sudiju! Nikada u karijeri nisam dobio crveni!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi poslao je pismo Svetskoj fudbalskoj organizaciji (FIFA), u kojem apeluje da mu ukinu suspenziju

Mesi je suspendovan sa četiri utakmice zbog vređanja pomoćnog sudije na utakmici sa Čileom, koju su "gaučosi" slavili minimalnim rezultatom.

Kapiten Argentine obratio se svetskoj kući fudbala protestnim pismom sa željom da proba da ublaži kaznu, jer "gaučosima" gori pod nogama, i moglo bi lako da se desi da se ne plasiraju na Mundijal, koji je naredne godine u Rusiji.

- Negiram da sam uvredio prvog pomoćnog sudiju tokom utakmice sa Čileom, i ne verujem da moj postupak potpada pod član 57. disciplinskog pravilnika FIFA. U stvari, priznajem da sam imao raspravu sa prvim pomoćnikom, koji je Brazilac, a koji je stajao na nekoliko santimetara od mene, i savršeno je razumeo šta sam mu rekao. Ta situacija pokazuje da pomoćnik nije smatrao da sam koristio uvredljiv rečnik jer nije obavestio glavnog sudiju - napisao je Mesi

Argentinac je naglasio da nikada nije bio nedisciplinovan.

- Čak i da nije razumeo moje reči, mogao je da se konsultuje sa kolumbijskim delegatom ili ostalim sudijama. Moja pozicija u celoj situaciji u potpunosti je u skladu sa istorijom ponašanja koja je bila bez mrlje, posebno se ogledajući u činjenici da nisam isključen nijednom u karijeri dok sam nastupao za klub i reprezentaciju. U svakom slučaju, nisam uputio uvrede koje su opisane u prijavi - objasnio je Mesi.

Na kraju pisma Argentinac je zatražio da mu se ukine suspenzija.

- Svima je jasno da nema nikakve uvrede niti nediscipline prema nijednom arbitru pa se pridružujem zahtevu Fudbalskog saveza Argentine da mi se ukine nepravedna sankcija - zaključio je Mesi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Судије на терену... - треба "пеглати"....?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija