• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.04.2017

15:23

(VIDEO) LIVERPULU SLATKE "KARAMELE"! Kutinjo nokautirao Everton na "Enfildu"!

Fudbal

(VIDEO) LIVERPULU SLATKE "KARAMELE"! Kutinjo nokautirao Everton na "Enfildu"!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula pobedili su u velikom derbiju na "Enfild roudu" Everton sa 3:1, u 30. kolu Premijer lige i tako zadržali treće mesto na tabeli Premijer lige

Liverpul je poveo u osmom minutu, kada je Sadio Mane uspeo da uđe šesnaesterac Evertona i savlada Džoela Roblesa. "Karamele" su uspele da izjednače posle 20 minuta, kada se Metju Penington posle kornera najbolje snašao u petercu "crvenih", čija je odbrana katastrofalno reagovala.

Ali, radost gostiju trajala je samo tri minuta. Liverpul je u nastavku krenuo još agresivnije, što mu je donelo novo vođstvo u 31. minutu kada je Filipe Kutinjo iskoristio kiks odbrane Evertona i pogodio za 2:1.

"Crveni" su u 60. minutu ispostavilo se rešili pitanje pobednika, pošto je za 3:1 pogodio Divok Origi, koji je iskoristio rupu u odbrani i savladao golmana Evertona Džoela Roblesa.

Srpski fudbaler Marko Grujić je posle nekoliko meseci odsustva zbog povrede bio u timu Liverpula, ali na ovom susretu  nije dobio priliku.

Liverpul se nalazi na trećem mestu engleske Premijer lige sa 59 bodova, koliko ima i drugoplasirani Totenhem, dok dva manje ima Mančester siti, koji je na četvrtoj poziciji, pa sledi žestoka bitka za mesto u Ligi šampiona. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija