• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.04.2017

18:53

(VIDEO) TRESLE SE MREŽE NA "EMIRATIMA"! Siti dva puta vodio, Arsenal izvukao bod!

Fudbal

(VIDEO) TRESLE SE MREŽE NA "EMIRATIMA"! Siti dva puta vodio, Arsenal izvukao bod!

Podeli vest

U derbiju 30. kola Premijer lige Arsenal i Mančester siti podelili su bodove, iako su "građani" u dva navrata vodili - 2:2. Remijem nisu zadovoljni ni jedni ni drugi

Siti je vodio 1:0 i 2:1, Arsenal jurio minus i na kraju uspeo da izvuče jedan bod. "Tobdžijama" je ovo treći meč u nizu bez pobede, ali su bar prekinuli niz od dva poraza, dok su "građani" upisali treći uzastopni remi. Siti je četvrti na tabeli sa 58 bodova, dok je Arsenal šesti sa 51. 

Aleksandar Kolarov je u ekipi Sitija utakmicu posmatrao sa klupe za rezervne igrače.

Agresivno su krenuli jedni i drugi, a  prvi je pripretio Arsenal  preko Velbeka. Ali, Siti je prvi poveo. Liroj Sane postigao je sjajan gol u petom minutu utakmice. Pretrčao je odbranu "tobdžija", a onda obišao Ospinu i pogodio za 1:0.

De Brujne je pet minuta kasnije propustio šansu da duplira prednost gostiju, pogodio je stativu. Samo minut kasnije Ospina je ponovo bio na mukama, ali je odlično odreagovao nakon što je šutirao David Silva. 

Usledilo je zatišje do 40. minuta, a onda su za dva minuta pala dva gola. Prvo je jedan šut Volkota izblokiran, ali mu  se upornost isplatila, ipak je uspeo da umuva loptu u gol. Međutim, Siti je ekspresno vratio prednost. Silva je sjajno uposlio Aguera u šesnaestercu, a Argentinac nije propustio šansu da vrati prednost "građanima" - 2:1. 

Arsenal je ponovo uspeo da poništi prednost Sitija. Škodran Mustafi je u 53. minutu glavom pokupio jednu loptu i vratio "tobdžije" u igru - 2:2. 

Siti je u nastavku mogao i do pobede, ali je Ospina sačuvao Arsenalu bod, bio je na visini zadatka nakon šuteva Aguera i  Fernandinja. 

 

PREMIJER LIGA

30. kolo

Nedelja

Svonsi - Midlzbro 0:0

Arsenal - Mančester siti 2:2 (1:2)
(Volkot 40, Mustafi 53 - Sane 5, Aguero 52)

Subota

Liverpul - Everton 3:1 (2:1)
(Mane 8, Kutinjo 31, Origi 60 - Penington 28)

Barnli - Totenhem  0:2 (0:0)
(Dajer 66, Son 77)

Čelsi - Kristal Palas  1:2 (1:2)
(Fabregas 5 - Zaha 9, Benteke 11)

Hal - Vest Hem  2:1 (0:1)
(Robertson 53, Ranokija 86 - Kerol 18)

Lester - Stouk  2:0 (1:0)
(Ndidi 25, Vardi 47)

Mančester junajted - VBA  0:0

Votford - Sanderlend  1:0 (0:0)
(Britos 59)

Sautempton - Bornmut 0:0

Tabela: Čelsi 69, Totenhem 62, Liverpul 59, Mančester siti 58, Mančester junajted 53, Arsenal 51, Everton 50, VBA 43...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija