• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

06.04.2017

18:21

PAUNOVIĆ: Švajni je ljudina! Motivišem se mečevima sa Novog Zelanda!

Fudbal

PAUNOVIĆ: Švajni je ljudina! Motivišem se mečevima sa Novog Zelanda!

Podeli vest

Bastijan Švajnštajger je srpskog stručnjaka Veljka Paunovića uporedio sa Pepom Gvardiolom, a trener Čikako Fajera uzvraća istom merom. Takođe, otkriva Paunović da često pogleda i mečeve "orlića" sa Novog Zelanda

Srpski trener je za Sport klub otkrio od koga je potekla ideja da Nemac dođe u redove Čikaga.

- Ideja je potekla od mene, ali i od čoveka koji vodi naš stručni štab. Kada smo videli prošle godine njegovu situaciju u prethodnom klubu i da tamo ne igra, onda smo došli na ideju da stupimo u kontakt sa njim. Predstavili smo mu naše ideje, projekat koje imamo i njemu se to dopalo. On je jedna neverovatna ličnost! Neverovatan igrač. Isto je tako sjajan i van terena! On ima sve ljudske kvalitete koji idu uz jednog šampiona. U Čikagu ima mnogo naših ljudi, ljudi sa naših propstora i koliko sam uspeo da primetim svim tim navijalima je izuzetno drago što je Bastijan postao deo naše ekipe - kazao je Paunović.

Bastijan je neverovatna ličnost! Neverovatan igrač. Sjajan je i van terena! Ima sve ljudske kvalitete koji idu uz jednog šampiona,
Veljko Paunović, trener Čikaga

Uskoro će dve godine kako je Paunović za maldim igračima Srbije osovjio Svetsko prvenstvo ns Novom Zelandu.

- Na taj period gledam sa velikim zadovoljstvom i još većim ponosom. Volim često da pogledam te utakmice u svojoj arhivi. Time se motivišem i pokušavam da budem još bolji. Taj uspeh je došao nakon velikog rada i verujem da će se on nastaviti i dalje. Sektori fudbalskog saveza su razvijali generacije 1995. 1996. i 1997. i imamo sada veliki broj igrača igra i na ovom predestojećem EP-u. Pratim sve što se dešava i verujem u odlične rezultate - poručio je srpski trener.


(VIDEO) ŠVAJNI I ANA ZAPALILI ČIKAGO! Ludnica na aerodromu, Nemac hvalio Pauna!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija