• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.04.2017

12:36

"GRAĐEVINARI" SE JUNAČE PRED ZVEZDU: Nećemo nikom da se dopadnemo!

Fudbal

"GRAĐEVINARI" SE JUNAČE PRED ZVEZDU: Nećemo nikom da se dopadnemo!

Podeli vest

Trener fudbalera Rada Nebojša Petrović rekao je da njegova ekipa spremno ulazi u utakmicu protiv Crvene zvezde (nedelja, 17.00), kao i da se nada da će uz podršku navijača uspeti da ostvari dobar rezultat

Rad će na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u 29. kolu Superlige Srbije.

- Ulazimo optimistički u utakmicu protiv Zvezde. Imaćemo podršku naših navijača i zajedno s njima ćemo napraviti euforičnu atmosferu, jednu radnu atmosferu u kojoj ćemo nadam se uspeti da napravimo dobar rezultat. Ne idemo u ovu utakmicu da se dopadnemo, već da napravimo rezultat. Moji igrači i ja smo veliki optimisti, bez obzira što se radi o jednoj od najboljih ekipa u ligi - izjavio je Petrović uoči utakmice.

Strateg kluba sa Banjice istakao je da je njegova ekipa spremna da odgovori na kvalitetnu igru protivnika, koji je u ovoj utakmici favorit.

- Taktički smo se dobro pripremili za Zvezdu koja je lider na tabeli i dobro vođen od strane Miodraga Božovića. Imaju svoju definisanu igru, sa puno kreativnosti, gde je igračima dozvoljeno da iskažu svoj maksimalan kvalitet. Iskoristili smo ovaj ciklus da se pripremimo, ali i dobro odmorimo - rekao je Petrović.

Rad će bez obzira na rezultat u poslednje dve utakmice i ove sezone igrati u plej-autu Superlige Srbije, ali u klubu su ubeđeni u opstanak.

- Svesni smo toga da ćemo igrati u plej-autu. Spremni smo za veliku i požrtvovanu borbu. Optimista sam i nadam se najboljem. Ne smatram da je Rad ugrožen. Poštujemo sve ostale, ali pre svega sebe. U tom pravcu razmišljaju i moji igrači - rekao je Petrović.

Fudbaler Rada Vladimir Rodić ocenio je da je Crvena zvezda favorit, ali da se nada pobedi svog tima.

- Zvezda jeste favorit na papiru, ali nama nadu niko ne može da oduzme. Ulazimo spremni u meč i nadamo se pobedi - istakao je Rodić.

On je dodao da je u prethodna tri kola atmosfera na stadion u Rada bila "mrtva" zbog suspenzije njihovih navijača, kao i da ga raduje što će oba kluba imati podršku.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Rada i Crvene zvezde igraće se na Banjici u nedelju (17.00).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija