• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.04.2017

22:40

(VIDEO) SAMOUBISTVO IZ ZASEDE! Barselona se izblamirala u Malagi!

Fudbal

(VIDEO) SAMOUBISTVO IZ ZASEDE! Barselona se izblamirala u Malagi!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone izgubili su u gostima od Malage i tako napravili neverovatan kiks, pošto nisu iskoristili priliku da se izjednače sa Real Madridom na vrhu tabele - 2:0

 

 

Barselona je imala "zicer" da se posle današnjeg remija Reala i Atletika (1:1) izjednači sa "kraljevskim klubom" na čelu tabele, ali je izgubila utakmicu u Malagi, čime je dodatno sebi pokvarila atmosferu pred sudar sa Juventusom u Ligi šampiona.

Malaga je vodeći gol postigla u 32. minutu preko Sandra Ramireza. Nervoznim igračima Barselone bilo je još teže od 66. minuta, kada je Nejmar dobio drugi žuti karton i ostavio saigrače da se bore sa fudbalerom manje na terenu.

Potpuna ofanziva se nije isplatila Kataloncima: Džoni je u 90. minutu samo potvrdio pobedu Malage - 2:0.

Posle 31. kola Primere Real je i dalje prvi na tabeli sa 72 boda i utakmicom manje, a Barselona je druga sa 69. Ekipa Malage je ovom pobedom skočila na 14. mesto sa 33 boda.

Ostale rezultate današnjih mečeva Primere možete pogledati na sledećem linku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija