• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2017

11:20

(FOTO) NI SRCA, NI DUŠE! Kurtoa ostavio trudnu devojku zbog klinke!

Fudbal

(FOTO) NI SRCA, NI DUŠE! Kurtoa ostavio trudnu devojku zbog klinke!

Podeli vest

Golman Čelsija Tibo Kurtoa ostavio je trudnu devojku Martu Domingez zbog tek punoletne klinke Delani Rojl, koju je upoznao preko instagrama

 

 

Tibo Kurtoa već ima jedno dete sa Martom Domingez, a pre nedelju dana je obelodanio da su prekinuli vezu, iako je ona ponovo u drugom stanju.

Britanskim tabloidima nije bilo potrebno mnogo vremena da provale da je Belgijanac otkačio devojku zbog 18-ogodišnje Delani Rojl, koja se bavi čuvanjem pasa.

Instagram

Upravo je zaljubljenost u kućne ljubimce bila tačka koja je spojila Kurtou sa mlađanom Delani, razmenili su koju poruku preko instagrama i afera je krenula.

Mlada Delani već sada ima skoro 13.000 pratilaca na instagramu, gde često kači provokativne fotografije.

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija