• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2017

22:53

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ ZAKUCAO ARSENAL! Lukin prvenac, Palas ponizio "tobdžije"

Fudbal

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ ZAKUCAO ARSENAL! Lukin prvenac, Palas ponizio "tobdžije"

Podeli vest

Arsenal tone sve dublje. Novi šamar ekipa Arsena Vengera dobila je na gostovanju Kristal Palasu, koji je nokautirao "tobdžije" sa 3:0, a prvi pogodak u Premijer ligi postigao je srpski reprezentativac Luka Milivojević

Palasu je ovo bila peta pobeda na šest poslednjih mečeva i trenutno je 16. na tabeli sa 34 boda, ima šest više od prvog ispod crte Svonsija pa je ekipa iz južnog Londona nadomak opstanka u eliti.

S druge strane, Arsenal je poražen treći put na pet poslednjih mečeva i ako nastavi u istom ritmu mogao bi da ostane bez pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, izjednačen je na šestom mestu sa Evertonom. 

Palas je poveo posle 17 minuta igre pogotkom Taunsenda nakon aistencije Zahe, dok su gosti nemoćno gledali kako lopta završava u golu. Ekipa našeg Luke Milovojevića dotukla je rivala tokom drugog dela meča za samo pet minuta.

Rezultat je snažnim udarcem duplirao Kabaj, ponovo uz pomoć dvostrukog asistenta Zahe. Pet minuta kasnije Martinez je napravio faul koji nije promakao sudiji, koji je pokazao ne belu tačku, a Milivojević je samouvereno matirao golmana Arsenala za konačnih 3:0. Pročitao je čuvar mreže "tobdžija" gde će Luka šutirati,  ali je udarac bio neodbranjiv.


PREMIJER LIGA

32. kolo


Ponedeljak

Krislat Palas - Arsenal 3:0 (1:0)
(Taunsend 17, Kabaj 63, Milivojević 68pen)

Nedelja

Sanderlend - Mančester junajted 0:3 (0:1)
(Ibrahimović 30, Mkitarijan 46, Rašford 89)

Everton - Lester 4:2  (3:2)
(Dejvis 1, Lukaku 23, 57, Džagelka 41 - Slimani 4, Olbrajton 10)

Subota

Totenhem - Votford 4:0 (3:0)
(Dele Ali 33, Dajer 39, Son 44, 55)

Mančester siti - Hal 3:1 (1:0)
(Elmomahedi 31ag, Aguero 49, Delf 64 - Ranokia 85)

Midlzbro - Barnli 0:0

Stouk - Liverpul 1:2 (1:0)

(Volters 44 - Kutinjo 70, Firmino 72)

VBA - Sautempton 0:1 (0:1)
(Klasi 25)

Vest Hem - Svonsi 1:0 (1:0)
(Kujate 45)

Bornmut - Čelsi  1:3 (1:2)
(King 42 - Smit ag 17, Azar 20, Alonso 68)

Tabela: Čelsi 75, Totenhem 68, Liverpul 63, Mančester siti 61,  Mančester junajted 57, Arsenal 54, Everton 54...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija