• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

11.04.2017

15:21

RONALDO ODBIO DA VRATI SINA MAJCI! Britanski mediji otkrili strašnu tajnu Portugalca!

Fudbal

RONALDO ODBIO DA VRATI SINA MAJCI! Britanski mediji otkrili strašnu tajnu Portugalca!

Podeli vest

Majka Ronaldovog sina je bivša studentkinja iz Velike Britanije i više puta je bezuspešno pokušavala da vrati svoje dete, otkrio je njen blizak prijatelj u razgovoru za britanski tabloid "Miror"

 

Fudbaler Real Madrida samo je podsetio nekadašnju devojku da joj je pre sedam godina platio 12 miliona evra kako bi dobio pravo na puno starateljstvo nad Kristijanom Juniorom.

Često ga zove

Tabloid sa Ostrva navodi da su Ronaldo i devojka, čije ime nije otkriveno, imali seks za jedno veče, posle kojeg je tada dvadesetogodišnja studentkinja ostala trudna. As Real Madrida ubedio ju je da ne abortira, već da se porodi i da mu potom prepusti dete i zauzvrat dobije bogatu novčanu nadoknadu. 

Evo ti pare nazad

Htela je da mu vrati sav novac, sve do poslednje pare, samo da može da bude sa svojim sinom
Izvor "Dejli mirora"

Britanka se ubrzo pokajala, a do danas je više puta pokušavala da vrati dete, ispričao je navodno njen veoma blizak prijatelj.

- Ona ima Ronaldov broj telefona i zove ga često. Više puta je padala u depresiju, zvala ga je noću i molila ga da joj vrati dete. Bila je spremna da mu vrati sav novac, sve do poslednje pare, samo da može da bude sa svojim sinom. Rekla mi je da se oseća kao da je prodala dušu i da ne može da živi s tim - ispričao je prijatelj bivše Ronaldove devojke.

Ipak, bez obzira na sve, majka Ronaldovog sina je nastavila da uživa u novcu koji je dobila od najboljeg fudbalera sveta.

- Nije se odrekla novca, naprotiv, živi na visokoj nozi sa svim tim milionima. Ipak, kad dođe kući, oseća se usamljeno i želi da bude sa svojim sinom.

Vikao na nju

Ista osoba je opisala da je portugalski fudbaler s vremena na vreme umeo da bude veoma grub prema majci svog sina, a jednom prilikom joj je zapretio da ga nikad u životu neće videti!

- Kristijano je često znao da poludi zbog njenih poziva, jer je uvek bila uplakana i molila ga je da joj vrati dete. Jednom prilikom je vikao na nju, rekao joj je da ona nema nikakvo pravo na to dete i da ga nikad više neće videti. Ipak, on je velika zvezda i plaši se da bi uprkos tom njihovom ugovoru i isplaćenim milionima evra, moja prijateljica mogla da izađe iz anonimnosti i da se bori za svoje dete - objasnio je sagovornik "Mirora" i nastavio:

- Ronalda bi to sigurno poremetilo i pokvarilo sliku u javnosti o njemu. Zato na kraju ima strpljenja da razgovara s mojom prijateljicom, ali uvek ostane dosledan stavu da je dete isključivo njegovo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 7 godina

"Britanka se ubrzo pokajala, a do danas je više puta pokušavala da vrati dete" Пре бих рекао да се покајала што није узела више новца, па сад покушава да уцењује не би ли још нешто извукла.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17