• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2017

11:54

INIJESTA HOĆE REPRIZU ČUDA: Juventus je jak, ali možemo da ih izbacimo!

Fudbal

INIJESTA HOĆE REPRIZU ČUDA: Juventus je jak, ali možemo da ih izbacimo!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Andres Inijesta, posle poraza od Juventusa (3:0) u četvrtfinalu Lige šampiona istakao je da se ne oseća mnogo loše kao nakon poraza u Parizu, ali da veruje u isti ishod kao protiv Pariz Sen Žermena

Barselona se nalazi u sličnoj situaciji kao u osmini finala Lige šampiona, kada je protiv Parižana uspela da napravi najveći preokret u istoriji fudbala (0:4, 6:1), a sada priželjkuje novi protiv Juventusa, samo dan posle poraza u Torinu 3:0 u prvom meču četvrtfinala najelitnijeg evropskog takmičenja.

- Radili smo loše stvari, posebno u prvom poluvremenu, to se kažnjava u Ligi šampiona sa dva gola. U nastavku smo bili bolji, zaslužili da postignemo gol, ali sada nam nije to uteha - izjavio je Inijesta.

Fudbaler Barselone smatra da Katalonci nisu u toliko lošem položaju kao posle meča sa "svecima", što je razlika za samo jedan gol, ali protiv tima sa znatno jačom odbranom.

- Juventus je odličan tim, iskoristio je naše greške i kaznio nas. Ne osećamo se toliko loše kao posle meča sa Pariz Sen Žermenom, ali opet imamo zadatak da pređemo veliku planinu. Ukoliko budemo radili stvari koje smo već dostigli, sve može da se okrene - istakao je Inijesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija