• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.04.2017

23:44

(VIDEO) LIGA EVROPE: Obradović ukrao pobedu Junajtedu, Lion za dva minuta dotukao Bešiktaš

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: Obradović ukrao pobedu Junajtedu, Lion za dva minuta dotukao Bešiktaš

Podeli vest

Mančester junajted je u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope ostao bez pobede protiv Anderlehta u 86. minutu - 1:1, Ajaks je sa 2:0 trijumfovao protiv Šalkea, dok je Selti pripala goleada u meču sa Genkom - 3:2

Junajted je u Belgiji poveo posle 37 minuta igre. Na jednu odbijenu loptu natrčao je Mkitarijan i smestio je u gol domaćeg tima za 1:0.

Potom su "đavoli" mogli i da dupliraju vođstvo preko Pogbe i Mkitarijana, koji su bili u solidnim prilikama,  ali nije bilo promene rezultata do 86. minuta. Anderleht je poraza sačuvao Dendonker i to nakon fenomenalne lopte koju je uputio naš Ivan Obradović. Srpski reprezentativac je sjajno centrirao, a nakon odličnog skoka Dendonker vara Romera za konačnih 1:1.

Obradović je ne terenu proveo ceo meč, s druge strane, Spajić nije ulazio u igru. 


Ajaks u goste Šalkeu na revanš ide posle pobede u Holandiji od 2:0. Klasen je pogodio u prvom delu meča, a rezultat je tokom drugih 45 minuta duplirao isti igrač i to sa bele tače.

Matija Nastasić je u porazu Šalkea igrao od prvog minuta. 

Selta je u duelu sa Genkom vodila 3:1 posle prvog poluvremea, ali su do kraja gosti uspeli da ublaže poraz i ostanu u igri za polufinale. Sisto i Aspas su za dva minuta doneli ekipi iz Viga 2:1, pošto je Boetijus šokirao domaće navijače posle deset minuta igre.

Do kraja poluvremena Guideti je povećao vođstvo na 3:1, pa je delovalo da će Selta do ubedljive pobede, nakon koje bi mogla ozbiljnije da misli na polufinale. Ali, 20 minuta pre kraja Bufel je još jednom matirao domaćeg golmana za končanih 3:2. Radoja je u ekipi Selte odigrao ceo meč.

Lion je nakon haosa koji su izazvali navijači Bešiktaša i pošto je meč kasnio duže od pola sata dobio turski tim posle preokreta sa 2:1.

Babel je doveo Bešiktaš u prednost posle 15 minuta utakmice, a Turci su pobedu ispustili u finišu i to za samo dva minuta. U 83. Toliso je izjednačio na 1:1, a već u 85. Morel je pogodinu za preokret i konačnih 2:1. Duško Tošić je u eklipi Bešiktaša na terenu bio od prvog minuta meča.

 

 

LIGA EVROPE 

četvrtfinale

Ajaks - Šalke 2:0 (1:0)
(Klasen 23p, 53)

Anderleht - Mančester junajted 1:1 (0:1)
(Dendonker 86 - Mhitarjan 37)

Selta - Genk 3:2 (3:1)
(Sisto 15, Aspas 17, Guideti 38 -  Boetijus 10, Bufel 36)

Lion - Bešiktaš 2:1 (0:1)
(Toliso 83, Morel 85 - Babel 15)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija