• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2017

20:17

TEVEZU PARE SREĆU KVARE: Zarađuje 38 miliona evra, ali Kina nije Argentina!

Fudbal

TEVEZU PARE SREĆU KVARE: Zarađuje 38 miliona evra, ali Kina nije Argentina!

Podeli vest

Karlos Tevez, posle manje od godinu dana provedenih u Kini, po svemu sudeći će na leto će se vratiti u Argentinu i ponovo obući dres Boke juniors

Postoji i posebna klauzula u ugovoru po kojoj Boka može da kupi Teveza ukoliko plati Kinezima 60 procenata od novca koji je dobila za prodaju napadača. Transfer je iznosio 10,5 miliona evra tako da bi po toj klauzuli Tevez bio Bokin za 6.3 miliona.

Argentinac u Šangaj Šenhui zarađuje 38 miliona evra, ali nije srećan. Navodno mu se ne dopada hrana, ne razume jezik, sve češće negoduje i želi da se vrati u Argentinu. Zbog toga Tevez ne pruža ni približno dobre partije i Kinezi su izuzetno nezadovoljni.

Boka bi ga prihvatila nazad raširenih ruku.

- Ako mene pitate, voleo bih da ga vratimo. Voleo bih da vratimo čak i samo jednu njegovu nogu. Zakazao sam već put u Kinu u avgustu. Planiram da se tada vidim sa njim. Popričaćemo o svemu, pa i mogućnosti da ga otkupimo - rekao je predsednik Boke Danijel Angeliči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija