• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2017

11:19

SVE JE ČISTO KAO SUZA! Šurbatović: U Superligi nema nameštanja mečeva!

Fudbal

SVE JE ČISTO KAO SUZA! Šurbatović: U Superligi nema nameštanja mečeva!

Podeli vest

Prvenstvo u Srbiji je regularno, rekao je za Informer generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović

U prvom kolu plej-ofa i plej-auta domaćeg prvenstva nekoliko mečeva bilo je pod prismotrom UEFA zbog povećanih uplata na kladionicama na pojedine ishode. Prema Šurbatovićevim rečima, gotovo ništa od toga se nije obistinilo.

- Uveravam vas da je naše prvenstvo regularno. Kladionice imaju obavezu da preko jedinstvenog sistema upozore UEFA i FIFA svaki put kad prime neuobičajeno velike iznose na neki par. Međutim, mi smo pratili od Nove godine oko 80 odsto utakmica na koje smo od kladionica dobili upozorenja, nije došlo onako kako su predviđali - rekao je Šurbatović.

Mi smo pratili od Nove godine oko 80 odsto utakmica na koje smo od kladionica dobili upozorenja, nije došlo onako kako su predviđali

Jovan Šurbatović, gensek FSS

Konkretno u proteklom kolu Savez je upozoren da obrati pažnju na mečeve Mladost - Radnički i Čukarički - Radnik.

- Najsvežiji primeri su utakmice Mladost - Radnički i Čukarički - Radnik. Za prvu nam je stigao mejl da je kvota na pobedu niškog kluba pala sa 2,75 na 1,25 i mnogo uplata na taj ishod je bilo. Međutim, meč je završen 3:2 za Mladost. Slično je bilo i sa Čukaričkim, za koji smo imali dojavu da će lagano da pobedi. I tu je slavio Radnik - objasnio je funkcioner Saveza.

U slučaju upozorenja od UEFA, pojedine utakmice uvek budu propraćene sa velikom pažnjom.

- Koristimo sve raspoložive mehanizme da sprečimo bilo kakve nečasne radnje. Obično je na tim utakmicama pojačana kontrola, a ponekad i klubovima šaljemo upozorenja - zaključio je Šurbatović.

FSS SPREČIO VELIKU BRUKU! Srpski klubovi planirali nameštanje mečeva u 1. kolu plej-ofa i plej-auta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drca

pre 6 godina

O regularnosti u FSS nema ni S. Gde je ta pamet koja je izmislila da se bodovi za pobedu boduje sa tri boda ,kad se završi ta komika podeli bolje rečeno oduzme na pola .Taj sistem ne prolazi nigde na svetu.Da je taj pelcer ispravan usvojile bi sve fudbalske federacije sveta. Naprotiv svi se smeju i krste i lčudom čude da takva glupost prođe u FSS.

Podvala

pre 6 godina

A vama gospodo nije cudno sto je Radnik pobedio Cukaricki aBorac Rada a sve na stetu N Pazara. Sraaaamooootaaaa

Navijac

pre 6 godina

Surbatovicu, ko ti je to rekao, Terzic, Kokeza, Toncev...

Bane

pre 6 godina

hahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahahhahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahhahhahahhahahhahahhahahhahhahahhahahhahahahh povratit cu

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija