• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2017

14:45

(VIDEO) UŽASNA TRAGEDIJA! Poginulo 20 navijača Junajteda dok su gledali utakmicu!

Fudbal

(VIDEO) UŽASNA TRAGEDIJA! Poginulo 20 navijača Junajteda dok su gledali utakmicu!

Podeli vest

Više od 20 navijača Mančester junajteda izgubilo je život u Nigeriji tokom prenosa revanš meča četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta

Kako prenose nigerijski mediji, u Kalabaru je nekoliko desetina navijača gledalo prenos utakmice iz Mančestera.

Oni su duel četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta (2:1) gledali ispod dalekovoda, a zbog vremenskih nepogoda došlo je do pucanja kablova, koji su palo kroz krov direktno na fanove Junajteda.

Policija je potvrdila da je sedmoro osoba poginulo na licu mesta, a lokalne novine prenose da se radi o "bar dvadeset a možda i trideset nastradalih".

Mančester junajted se oglasio ovim povodom na društvenim mrežama.

- Naše misli su uz Junajtedove navijače, njihove prijatelje i porodice, koje je pogodila tragedija u nigerijskom Kalabaru - piše na zvaničnom Tviter nalogu Junajteda.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 6 godina

Pansta koji djavo odlaze u Afriku da igraju takve meceve? Kada se zna da su afrikanci malo jaci inzenjeri i arhitekte... nebih se iznenadio da je stadion gradjen od slame i balege....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija