• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.04.2017

17:56

(VIDEO) LAZARE, MAJSTORE! Marković pokrenuo Hal do opstanka, bez golova u Londonu!

Fudbal

(VIDEO) LAZARE, MAJSTORE! Marković pokrenuo Hal do opstanka, bez golova u Londonu!

Podeli vest

Fudbaleri Hala su došli do važnih bodova za opstanak pošto su u 34. kolu Premijer lige savladali Votford sa 2:0, domaćine je pokrenuo Lazar Marković. Pobede su zabeležili Bornmut i Svonsi dok su Vest Hem i Everton odigrali nerešeno

Hal je na svom terenu došao do vrlo važnih bodova za opstanak, pošto su pobedili Votford golovima srpskog fudbalera Lazara Markovića u 62. minutu i Sem Klukasa u u 71. iako su imali igrača manje od polovine prvog poluvremena. 

Igrači Svonsija pobedili sa sa 2:0 Stouk. Domaćini su došli u vođstvo u 10. minutu pogotkom Fernanda Ljorentea i sa minimalnom prednošću su otišli na odmor. U drugom delu Igrači Stouka ne koriste penal u 68. minutu, pošto Arnautović  nije bio precizan sa bele tačke. Samo dva minuta kasnije Kerol duplira vođstvo Svonsija i donosi važne bodove svojoj ekipi  u borbi za opstanak.

Bornmut je na svom terenu savladao Midlsbro sa 4:0 koji je posle ovog poraza ostao na pretposlednjem mestu Premijer lige sa 24 boda i malim šansama da obezbedi opstanak.

Bornmut je dobro otvorio utakmicu pogotkom Džošue Kinga u drugom minutu, da bi Benik Afobe povisio rezultat u 16. minutu. Samo četiri minuta kasnije igrač Midlsbroa Gaston Ramirez dobio je drugi žuti karton, pa su gosti morali sa igračem manje da nastave meč.

U drugom poluvremenu Bornmut pogocima Marka Puga u 65. minutu i Čarli Danielsa u 70. stavlja tačku na meč. 

U utakmici između Vest Hema i Evertona nije bilo pogodaka. 

PREMIJER LIGA

34. kolo 

Subota

Bornmaut - Midlsbro 4:0 (2:0)
(King 2 - Afobe 16, Pug 65, Daniles 71)

Hal- Votford 2:0 (0:0)
(Marković 62, Klukas 71)

Svonsi - Stouk 2:0 (1:0)
(Ljorente 10, Kerol 70)

Vest Hem - Everton 0:0

Nedelja

Barnli - Mančester junajted 15.15
Liverpul - Kristal Palas 17.30

Tabela: Čelsi 75, Totenhem 71, Liverpul 66, Mančester siti  64, Mančester junajted  60, Everton 58, Arsenal 57...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija