• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

25.04.2017

09:45

IGRA SE MEČ NA "MARAKANI"! Bulatović: Nema osnova za odlaganje utakmice Zvezda-Vojvodina!

Fudbal

IGRA SE MEČ NA "MARAKANI"! Bulatović: Nema osnova za odlaganje utakmice Zvezda-Vojvodina!

Podeli vest

Neće biti odlaganja utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde (nedelja, 18.00) i porez zahteva Novosađana, koji su tražili da se meč pomeri jer uslovi za igranje nisu normalni

Podigla se velika prašina a Novosađani smatraju da će ako izgube od šampiona to biti signal crno-belima da su namestili meč, te su tražili da se pomeri. Ali, direktor fudbalske Superlige Vladimir Bulatović kategorički je odbacio tu mogućnost.

Uvažavam razloge i objašnjenje predstavnika Vojvodine, ali zahtev je neosnovan! Ne postoji nijedan osnov da derbi na stadionu "Rajko Mitić" bude odložen - rekao je Bulatović za Žurnal. 

Posle pobede Partizana nad Vojvodinom (1:0), koju su obeležile i uvredljiva skandiranja na račun Novosađana kao i prekid u Humskoj, pojavio se i snimak na kojem navodno neko iz uprave "lala" kaže da će pustiti Zvezdu u derbiju.  

- Nije to tema za direktora Super lige. Možda za nekog drugog jeste, ali nisam imao nijednu dilemu pri donošenju odluke - objasnio je Vladimir Bulatović.

Crvena zvezda i Vojvodina igraće u nedelju od 18.00 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRAMNO

pre 6 godina

imamo bolji tim od zvezde !!!! ali ako bude gluposti kao kod nas u N.S.uništiti ću sve suvenire VOJVODINE i nikada više me DETELINARA neće videti ni mene ni moje prijatelje niti moju porodicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUDIJA

pre 6 godina

zvezda je lažna ekipa !!!!??? polovina timova u SRBIJI su bolji od njih !!! ali protiv njih ne smeju da igraju a niti mogu!!!??? jersu tu sudije koji seku akcije sviraju penale dopuštaju golove iz OFSAJDA izbacuju igrače da bi oslabili ekipu........i T.T.(tako to)hehehe..... tako već tri godine za redom.......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija