• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.04.2017

15:12

ČUKARIČKI: Nama Kup, Zvezdi prvenstvo!

Fudbal

ČUKARIČKI: Nama Kup, Zvezdi prvenstvo!

Podeli vest

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Dragan Šarac ocenio je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem polufinalu Kupa Srbije (sreda, 16.30), ali je dodao da će njegov tim pružiti maksimum i pokušati da se plasira u finale

- Zvezda je favorit u ovom polufinalu Kupa. Oni su od samog starta prvenstva prvi i niko nije uspeo da ih svrgne. Očekujemo teška dva meča, a posebno sutra ovde na Brdu. Pokušaćemo da ne primimo, a da damo što više golova. Ulazimo s velikom željom da se nadigravamo i plasiramo u finale. Daćemo maksimum da se plasiramo u Evropu kroz ovaj Kup  - izjavio je Šarac novinarima u Beogradu.

Defanzivac Čukaričkog Đorđe Đurić poželeo je da njegova ekipa osvoji Kup Srbije, a da Zvezda osvoji titulu u Super ligi.

- Pokušaćemo kroz Kup da izađemo u Evropu, što je bio nas cilj od samog početka. Mi moramo da budemo koncentrisani, da ispunimo sve što trener zahteva od nas. Kada tako igramo, nijedna ekipa ne može da nas pobedi. Nadam se ds ćemo izaći kao pobednici. Želeo bih da mi osvojimo Kup, a Zvezda prvenstvo -  izjavio je Đurić.

Ulaznice za prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije između Čukaričkog i Zvezda prodaju se na blagajnama stadiona na Banovom brdu po ceni od 400 dinara. Blagajne su danas otvorene od 12 do 16 časova i sutra od podneva do početka utakmice.

Revanš meč igraće se 10. maja na stadionu "Rajko Mitić".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

NAŽALOST OD TVOG KUPA NIŠTA. ZVEZDI DUPLA KRUNA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija