• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2017

20:15

(VIDEO) NIJE RAMOS NEJMAR! Dvostruki aršini, kapiten Reala "pomilovan"!

Fudbal

(VIDEO) NIJE RAMOS NEJMAR! Dvostruki aršini, kapiten Reala "pomilovan"!

Podeli vest

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos kažnjen je jednom utakmicom neigranja zbog crvenog kartona koji je zaradio u "El Klasiku"

Real je poražen od Barselone u nedelju sa 3:2, a Ramos je isključen zbog brutalnog starta nad Lionelom Mesijem u 78. minutu.

U obrazloženju odluke disciplinske komisije španske Primere, navodi se da je defanzivac ‘Kraljevskog kluba’ upotrebio “preteranu silu” i “udario protivnika”.

Međutim, u izveštaju sa utakmice nije navedeno da je Ramos ironično aplaudirao prilikom izlaska sa terena, dok se on pravdao da je takav njegov gest bio upućen Đeraru Pikeu, sa kojim je nastavio pravi mali verbalni "rat".

Čelnici španskog šampionata u ovoj situaciji drastično su primenili dvostruke aršine jer je napadač Barselone Nejmar, koji je nedavno isključen u duelu sa Malagom, zaradio suspenziju od tri utakmice.

Brazilac je tom prilikom dobio dva žuta kartona, a ne direktan crveni kao Serhio, ali mu je zbog aplauza prilikom izlaska dodeljena mnogo ozbiljnija kazna. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejo

pre 6 godina

Nadam se da ce Ramos posle ovoga sto je pokazao dobiti jedno dva do tri meca da ne igra u Spanskoj ligi

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija