• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Der Spiegel

28.04.2017

10:30

(FOTO) EVO DOKAZA DA JE RONALDO SILOVATELJ! As Reala SMS porukama pregovarao o ceni da se POVUČE OPTUŽBA!

Fudbal

(FOTO) EVO DOKAZA DA JE RONALDO SILOVATELJ! As Reala SMS porukama pregovarao o ceni da se POVUČE OPTUŽBA!

Podeli vest

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo je pregovarao koliko treba da plati da bi devojka koja ga je optužila za silovanje povukla tužbu, otkrio je nemački list Špigel i objavio dokaze

 

 

List Špigel je objavio celu sms prepisku između Ronalda i njegovog advokata, koji ga je obaveštavao kako teku pregovori o sumi za ćutanje. To jasno govori da je Portugalac i te kako znao i bio umešan u celu priču i da sve to nije fikcija, kako su pre nekoliko dana tvrdili on i njegov menadžer Žorž Mendeš.

U prvoj sms poruci koju je advokat Osorio de Kastro poslao Kristijanu Ronaldu piše:

- Pregovarač kaže da je ona (devojka koja je optužila Ronalda) sva slomljena i u suzama i da je uzdrmana jer smatra da tebe sve ovo ne interesuje. Za sada nije bilo priče o novcu, ali to će uskoro uslediti.

Ronaldo mu je odgovorio: 

- Ok.

Tačno 47 minuta kasnije Ronaldo je dobio novu sms poruku iz Las Vegasa, u kojoj je pisao samo broj:

- 950.000 dolara.

Ronaldo je pitao:

- To je ta suma?

Advokat De Kastro je odgovorio:

- To je bio prvi zahtev. To je oko 660.000 evra. Nećemo prihvatiti. Pregovori se nastavljaju.

Ronaldo je uzvratio pitanjem:

- Da li je to previše? 

De Kastro je rekao:

- Mislim da jeste. Mislim da smo blizu da spustimo.

Portugalski fudbaler je zavapio:

- Mora da bude manje!

Advokat je odgovorio:

- Ok.

Naredna razmena poruka ukazuje da je dogovor postignut i De Kastro je napisao:

- Završili smo pregovore posle 12 sati za 260.000 evra. Pored toga, platićemo sumu pregovaraču, plus još neke troškove advokatima, koji sada privode kraju posao oko transakcije. Znam da je to dosta novca, ali mislim da je ovo najbolje rešenje i nismo lako došli do njega.

Na kraju je čak potpisan ugovor o sporazumu, koji je potpisao i Kristijano Ronaldo, koji se u papirima oslovljava pod pseudonimima "Tofer" i "Mister D" i to je najjači dokaz koji je Špigel objavio i koji tereti najboljeg fudbalera sveta!

Der Spiegel

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
yastreb

pre 6 godina

Pa koji je ovo dokaz da je Ronaldo silovatelj? Čemu ovako tendenciozan naslov? Svako na Ronaldovom mestu bi postupio kao i on. Ako vas devojka posle seksa na koji je pristala optuži za silovanje samo da bi izvukla korist iz toga, šta bi ste vi uradili? Da li bi ste angažovali advokate da naprave sporazum i plate oportunistkinji neku vama prihvatljivu sumu, ili bi ste išli na sud i trpeli da vas u medijima razapinju i blate za nešto što niste učinili? Pri tom, ako bi stvari dospele na sud, opet bi ste imali finansijske troškove. Ako je zaista bilo silovanja, zašto ga ne tuži sudu? Svakako će dobiti novac ukoliko je to istina. Ali ne, ona ne može da dokaže da je silovanja bilo, tako da sada pokušava da zaradi na tome što je Ronaldo svetski poznata ličnost.

mile

pre 6 godina

Zasto je toj osobi isplaceno 260.000 evra? To joj je isplaceno kao odsteta. potpisani su ugovori o tome. A sad kad je novac potrosila sad bi da ponovo uzme koji evro. Po meni prostitutke to rade mnogo postenije.

Megi

pre 6 godina

Pa valjda postoje dokazi da je silovana, ja mislim da advokat vacari glupog fudbalera.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija