• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2017

21:48

(FOTO) VELŠANI ZGROŽENI "MARAKANOM": Zar ovde treba da igramo, stadion ne ispunjava osnovne uslove!

Fudbal

(FOTO) VELŠANI ZGROŽENI "MARAKANOM": Zar ovde treba da igramo, stadion ne ispunjava osnovne uslove!

Podeli vest

Srbija i Vels odmeriće snage na stadionu "Rajko Mitić" 11. juna u okviru kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. godine, a gosti su sablaznuti stanjem u kakvom se nalazi naš najveći stadion

Polufinalista sa Euro 2016 zaostaje četiri boda za "orlovima" i očekuje ih odlučujuća bitka za priključak na tabeli i nadu da će obezbediti vizu za Rusiju.

Portal "Vels onlajn" je objavio fotografije sa prilično ruiniranog najvećeg srpskog stadiona i upozorio svoje navijače na to šta ih čeka u prestonici Srbije.

printscreen

Očekuje se prisustvo preko dve hiljade navijača iz Velsa, a ovaj portal upozorava da će u Beogradu imati veoma loše uslove, počevši od samo osam toaleta predviđenih za goste, nedostatka osveženja, zatim rupe između tribine i terena, visokim šiljcima na ogradi, dugačak put do stadiona od autobuske stanice...

- Mnogi ljudi u Velsu žele da kupe ulaznice za utakmicu sa Srbijom, ali iskreno, taj stadion uopšte nije pogodan za svoju namenu. Morali smo da pitamo da li možemo da dobijemo malo vode... - preneo je ovaj sajt i dodao:

- Oko terena postoji jarak. U njemu nema vode, ali dubok je bar dva metra. Cela stvar okružena je čeličnom ogradom, što znači da tribine ne bi mogle da se napuste u pravcu ka terenu u slučaju nužde. Povrh svega toga, na tribinama nema osnovnih uslova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Partizanovac

pre 6 godina

Ma jeste... rdjavom i dlaka smeta\nako ja du izgubili a nadam se da hoce verovatno ce im biti kriv taj jarak u kom nema vode.,......\n

maka

pre 6 godina

А то што сте ви говеда, почев од оног Бејла што не игра,то нема везе?

NOLAN BILAN KUSTA BOBADILJA

pre 6 godina

KOZOJEBCI SPREMITE SE ZA PETARDU.\n

Nemir

pre 6 godina

Oni pričaju u stadionu i uslovima,a do juče im liga bila amaterska.

Vels

pre 6 godina

E moj druze da ti vidis kako izgledaju stadioni u velsu drugu pricu bi pricao,kod nas postavili reflektore u 21. veku na njive i to nazivaju fudbalom.

Zonja

pre 6 godina

Da se ne lažemo naši stadioni su iz prošlog Veka,ali da su oni prepotentni i nadobudni i da će popiti ovde petardu i to je istina!!!

AS

pre 6 godina

JA NE ZNAM DA LI OVI DOLAZE DA IGRAJU FUDBAL ILI DOLAZE U POZORIŠTE ILI BIOSKOP. OĆETE MASAŽU I TAPACIRANE FOTELJE, PIVO, KOKICE, HAMBURGERE. GOSPODO MOŽE SAMO PETARDA I HVALA DOĐITE NAM OPET

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17