• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.04.2017

19:50

(VIDEO) PENAL KOJI JE ODLUČIO PRVENSTVO! Da li je sudija Obradović ponovo pogrešio?

Fudbal

(VIDEO) PENAL KOJI JE ODLUČIO PRVENSTVO! Da li je sudija Obradović ponovo pogrešio?

Podeli vest

Penal koji je sudija Srđan Obradović dosudio za Crvenu zvezdu protiv Vojvodine najverovatnije će biti i presudan u šampionskoj trci

 

 

U 78. minutu vrlo neizvesne utakmice, nakon što je osam minuta pre toga isključio kapitena Vojvodine Nikolu Antića, arbitar Obradović je dosudio penal za Beograđane posle pada Ričmonda Boaćija u šesnanestercu gostiju.

Salve protesta i umalo incident napravili su Novosađani posle ove odluke, ali nije vredelo. Gelor Kanga je sa bele tačke bio precizan za 1:0.

Podsećanja radi, sudija Srđan Obradović se "proslavio" kada je na 153. večitom derbiju "prevideo" pola metra gol-auta kod vodećeg gola Crvene zvezde.

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ziki

pre 7 godina

Ovo vise nema veze sa sportom a ovamo se zale da nema publike na stadionima e pa ja od danas vise ne gledan nas fudbal ni na TV. Kako moze jedan sudija koj nemoze da vidi kad lopta prodje gol-out liniju za citavih pola metra ponovo bude delegiran I to kao glavni sudija to isto timu? Ako je toliko dobar sudija pa zar nema neka druga utakmica da se sudi? Sto nije suio npr Radnickom, Vozdovcu itd? E dragi moj zbog ovoga kod nas nece niko da ulozi u fudbal jos dugo dugo. Aj zdravo sada do nekih boljih dana...

NOLAN SMIT

pre 7 godina

KAKO TE NIJE SRAMOTA DA NAPISES OVAKO NESTO. IGRAC VOJVODINE JE ISKLJUCEN ZATO STO JE OPSOVAO SUDIJU. PENAL JE CIST KAO SUZA. IGRAC KOHI GA JE NAPRAVIO SE UOPSTE NIJE BUNIO. PONADALI STE SE sramni franjevci... UZALUD. ZVEZDO GAZI BAGRU REDOM.\n

NOVY

pre 7 godina

KAKO TEBE GOVE*O NIJE STID DA OVAKVO NEŠTO PIŠEŠ ???? PA MILION LJUDI JE GLEDALO OVU SRAMOTU ŠTO JE NAPRAVIO OVAJ ĆORAVI GLUVI I GLUPI (ako se može reći) SUDIJA !!!!! ČISTO SU MU NAREDILI DA zvezda MORA POBEDITI !!!! a idiotu nije bilo to tesko Bice suspendovan sa par utakmica i eto njega opet da pomogne zvezdi za sledecu titilu !!!!!???

Ilija

pre 7 godina

Ovaj cirkus od utakmice da je sudio i sam trener vuciceve zvezde grof bozovic nebi ovako mogo da dosudi penal,neka vam sabani titula mi smo i ove sezone bili bolji.

Kvisko

pre 7 godina

Kad budes nekoga nazivao franjevcima prvo se raspitaj ko ti je bio prvi predsednik JSD C.Zvezda i odakle je da nije mozda domobran a domobrani su STA ! kad budes pricao o postenju C.Zvezda onda pricaj i onom derbiju kad Vam je ovaj sudija poklonio gol iz gol auta tad Vas nije bilo da komentarisete, najbolji akter sezone i najbolji igrac C.Zvezde Vam je Srdjan Obradovic covek u crnom za Vas u Crvenom.

AS

pre 7 godina

NA TOM ISTOM DERBIJU STE IZJEDNAČILI RUKOM ISPRED ISTOG SUDIJE

SRBIJA

pre 7 godina

Sa jednom bitnom razlikom sto su sudijski strucnjaci posle tog derbija rekli da je ,naravno gol iza auta neregularan .Svi do jednog su rekli da je gol Djurdjevica regularan sem vas naravno,ali je mnogo bitnije sta kazu oni kojima je to struka a ne mi obicni navijaci.To su potvrdili sudijski esperti u gostovanjima na areni sport i sos kanalu.

AS

pre 7 godina

MNOGO STVARI SU STRUČNJACI POTVRDILI NA TIM TELEVIZIJAMA NPR. NEDOSUĐEN CRVENI KARTON LEONARDU NA DERBIJU I NJEGOV OFSAJD KOD GOLA TAVAMBE ITD. AJDE MALO O TOME PRIČAJ KAD VEĆ PRATIŠ

Ilija

pre 7 godina

Tu ruku ste vi jedini koji ste videli,cig.nska posla,i u dlan gladate. Sabani

Dragan

pre 7 godina

Okliznuo se slučajno Zvezdin igrač u kaznenom a sudija koji je na Terzićevom platnom spisku je samo uradio svoj posao.

Roki

pre 7 godina

Nolane,sta si obecao pre utakmice Partizan - Steaua?I sam Boaci se smejao na odluku "sudije."

Vojo

pre 7 godina

Kako vas nije sramota? Na usporenom snimku se lepo vidi da da mu je u punoj brzini povukao nogu. Za isključenje Antića, ne znam. Ako je istina da je opsovao sudiju, zna se...Znam da bi ste vi voleli da je po vašem ali valjda je snimak verodostojniji od vaših bolesnih optužbi.

rale

pre 7 godina

Ovakav lopovluk je nezapamcen u istoriji domaceg fudbala! Ovakve sezone nikad nije bilo!

Zeljko

pre 7 godina

Srbija je divna zemlja sa punim stadionima.. Klub posteni koji vodi Terzic a koji se sklonio u Crmu Goru zbog postenog rada u fudbalu a onda iz zatvora se vratio u klub koji je olicenje postenja i sportske kulture...svako radi gde treba i na mestu gde se najlepse oseca....ovde se oseca smrad jedne lopovske duse..duse ciganske..u derbiju svirao gol sudij jer nije bilo linija...maznuli cigani..a onda ko je bolji videsmo u derbiju 1:3..kakvo ponizenje i gazenje rupe...zatrpavanje..zajebavanje velicine zvane ROMALEND..

Titula

pre 7 godina

У чему је проблем господо?Црвени за псовање, пенал као суза.Чак се ни играч који га је направио није бунио.Али битно је да се гробари буне..А било вам лепо кад сте 6 сезона улазили у првенство са унапред уписаних 30 бодова, и кад сте крали само тако...Е не може више..Гази Звездо, само гази !!!

neistina i to velika je tvoj k

pre 7 godina

Pa sto se igra onda prvenstvo, ako mora da se osvoji od strane jednog tima? Zasto se zamajavaju ovih desetak drugih? Po tebi nema potrebe da postoji liga, ako je tebi izgovor za sve lose sto radi Zvezda neka virtuelna kradja Partizana u sezonama kada je bio pet puta bolji od vas, onda najbolje raspustiti klubove i neka Zvezda za titulu igra sa samom sobom. Najsmesnije sto bi vi i tada ukrali, bez obzira sto je isti tim u pitanju. To je jednostavno navika i jace je od vas. Jer vidis, vi se cak i ne stidite, nego ste ponosni na to sto kradete. Debilizam klasicni.

mrdr

pre 7 godina

Strašno...pljačka...crveni pa penal.....ovo je kriminal....UEFA treba da nam zabrani učestvovanje trajno....\n\n

icEmaN

pre 7 godina

Titula ostaje tamo gde joj je I mesto. \nLjutice Bogdana 1a. 🔚 \n

zdespotovic

pre 7 godina

Kriminalac iz sudijske kriminalne organizacije! Sramota me što sam uopšte igrao fudbal.

Mare Ns

pre 7 godina

Ne i nije bilo od vladavine Mirka Marjanovica od 1995 godine do 2005 Partizan je osvajao i nosio sve sto se moze osvojiti da bi izjednacio titule sa zvezdom . Ko o cemu k...a o postenju . Mislim

Milovan

pre 7 godina

Dobro bi bilo da znamo imena igraca Vojvodine koji su navijaci Zvezde. Ako je Antic opsovao sudiju, svima je jasno zastoje opsovao. Ako je Vuksanovic zaista napravio taj nepotrebni kontakt znajuci da je dovoljan za sudiju koji Zvezdi dozvoljava da daje golove iza korner linije.Dakle, spomenuti igraci Vojvodine zele da Zvezda bude sampion. O sudijama; gospodarima sudbina: Setimo se primere kako, NAVODNO, Barselona nadoknadjuje 0:4, i kako NAVODNO Real izbacuje Bajern. To je fudbal, odnosno, postenje XXI veka.

Dfg

pre 7 godina

Obilić 98 je mala maca za ovo šta se radi ove sezone,aman ni malo stila klasična otimačina.

Kradja u nastavcima

pre 7 godina

Samo je u Srbiji kradja u Zvezdino ime-legalna kradja.

Nenad

pre 7 godina

Sta reci, mozda vam ovaj komentar ovog nesretnog nolana smita sve govori, koliko ce ovoj Srbiji trebati da izadje iz mraka i bede mozga.

mrak

pre 7 godina

Cist penal,pocistio nogu napadacu,bez namere da ide na loptu

Borac R SRPSKE

pre 7 godina

SVE JE REGULARNO A GROBARI NEKA PRICAJU STA HOCE

Aleksandar

pre 7 godina

Ja sam ZVEZDAS ,ali ovo je stvarno sramota. Sramota me je sto sam Srbin. Drzava je postala privatno preduzece .

vojo

pre 7 godina

Pa kad te je sramota, idi kod b.lija. Bićeš jedan više.

tuga

pre 7 godina

VEĆE TUGE I KRIMILNALA KAO I ONE PROTIV PARTIZANA !!! JADNA ZVEZDO NEK TE JE SRAMOTA AKO NA OVAKAV NAČIN ŽELIŠ DA OSVOJIŠ TITULU. UŽAS ....

NOLAN BILAN KUSTA BOBADILJA

pre 7 godina

@novy  ... JER OSTACES TEK hrvoje mali ... NE VERUJ IM njofraaaaaaa I PONOSAN BUDI STO franjovo srceeeee BIJE ti IZ GRUDIIII... HE,HE,HE, domagoj , NE BUS SE VALJDA NERVIRAL ? \n

saša

pre 7 godina

Kakav savez, takav sudija, takvi klubovi,,,,,jad i beda..vojvodina najavi da ce dati zvezdi bodove, sudija kao opsovan da crveni, a igrač zvezde zakasni da posle dodira protivničkog igrača padne, no ipak sam ispruži nogu,,,,,i sudija svira penal, jel je to jedini način da jadna krimi zvezda postigne gol...jadan fudbal u ovoj zemlji, gde lopov čović radi sa kosovom trudićemo..\n

Kvisko

pre 7 godina

Sudija Obradovic nikad ne gresi on samo radi po istrukcijama koje su mu date da nekome sredi titulu, prvo je kao pogresio protiv Partizana i za to je debelo nagradjen pa sad protiv Vojvodine i za ovu gresku ce biti nagredjen zna se od koga.

Mladen

pre 7 godina

Gde nestade nas dozivotni predsednik partizana i njegovih 10 titula bas ovakvih kao zvezdinih? Pricamo o namestanju a partizan je uzeo isto ovako barem 12 titula sviranih penala u 90 minutu . Premotajte kasetu zadnjih 10godina

Istina

pre 7 godina

Lepo se vidi da igrac Vojvodine povlaci stopalo Boaciju i da je penal cist kao suza a tome u prilog ide i to sto se igrac,koji je napravio penal,uopste nije bunio nego su prisla dva stopera da reda radi nesto kazu sudiji,kao sto svako radi kad se nesto dosudi protiv njega.

Nebojsa

pre 7 godina

Kao zvezdas cu da kazem veceras C.Zvezda bila u kontra ritmu nije licila na nju pobedu nije zasluzila remi je bio najrealniji .Sto se tice iskljucenja ja mislim da je sudija pogresio i da nije trebao da iskljuci Antica . Da li je on sudiji nesto rekao ja ne znam zvezdinog igraca je zakacio e sad da li je sudija video neku nameru igraca Vojovodine i zato mu je dao crveni moguce ali i dalje tvrdim da to nije za crveni . Penal je bio tu nema dileme saplitanje bilo .

AS

pre 7 godina

A KAKO JE BILO DOK JE PARTIZAN BIO TOLETOV I TADIĆEV?

ziki

pre 7 godina

Najzalosnije sto se na ovakve nebuloze trosi novac drzavnih obveznika I salje drzavni avion po trenere a na drugu stranu sirotinja I bolesni nam skacu sa zgrada jer drugi izlaz nevide. Ukinite pod hitno ovo je jadno I bolesno. Odrasli ljudi ucestvuju u svemu ovome. Kako li spavaju nocu? A da moral me za neke misaona imenica...

yastreb

pre 7 godina

Ne znam što se toliko palite. Pa Zvezda bi pobedila i bez tog penala.

AcaPrca

pre 7 godina

Onih 6 partizanovih uzastopnih titula se nesecate,a zapenili odma za penal?Ljubomorne lesine htele bi i one malo Zvezdine slave!

SRBIJA

pre 7 godina

Niko normalan ne treba da istrazuje titule partizna koje su regularne 100%.Kako pa to je toliko logicno partizan je ti sezona bio za 3 klase bolji od zvezde po svemu igrackom kadru i samoj igri.Partizan je osvoji 6 uzastopnih titula, redovno je zvezdu dobijao u derbi utakmicama ,ali ono sto je najvaznije od svega partizan je svoj kvalitet potvrdio tamo gde treba u evropi jedini je srpski tim koji igra evropu u zadnjih 11 godina .Tih sezona partizan igra Ligu Sampiona ,Ligu Evrope redovno , da nije mozda to Tole namestio partizanu i evropi.Pa kada ste bili bolji evropa je merilo Toleta tamo nema pa gde je zvezda u evropi 11 godina,da je tole namestio partizanu zar bi partizan igrao LS i LE naravno da ne ,dali bi partizan prodao svoje igrace u top klubove i lige evrope da je nemaju kvalitet naravno da ne .Samo par primera Jovetic za 8 miliona u Fiorentieni ,Savic za 10 miliona u Man Sitiju...Tih sezona najbolji igraci zvezde se prodaju po truskm i kineskim drugima ligama primer Miljasa je najbolji .Zvezda do evrope ne moze ni pomocu trikova zasto zato sto nema kvaliteta to se pokazalo i ove sezone kada je trebala jos od Valete da ispadne ,pa Sasuolo ,partizan u 3 derbija...Samo citim namestanjem moze do titule lazne naravno jer je to toliko ocigledno da ova ekipa nema kavlitet nije imala ni prosle sezone ali je to bila kud i kamo kvalitetnija ekipa nego danas.Da zvezda zaista ima kvalitet ,a da joj je nesto oduzeto ona bi to u evropi pokazala, ali tamo ispada vec 11 godina u sezoni kupanja zbog svog suvog "kvaliteta"oni igraci koji su igrali za zvezdu kada je ona igrala zadnji put u evropi ,su svi zavrsili krajere , neki su i pokojni bog da im dusu prosti.

dule

pre 7 godina

zabraniti mu dozivotni pristup stadionima, a kamoli da sudi vise\n

AS

pre 7 godina

OVO JE STVARNO NEVIĐENO KOLIKI SE PRITISAK PRAVI SAMO DA ZVEZDA NE BUDE PRVAK. PENAL JE ĆIST KO SUZA I CRVENI KARTON ISTO. TAKO SE SUDI A VI VIDITE ZAŠTO JE LEONARDO IZBEGAO CRVENI I PROTIV ZVEZDE I PROTIV VOŠE PA ONDA PRIČAJTE O NAMEŠTANJU

deki

pre 7 godina

Ja sam Jagodinac a za njega znam da je vatreni navijac Zvezde,sve je jasno

Miroljub

pre 7 godina

Tako je stoko jedna, Zvezda mora da bude prva. Ovaj sistem, kaljugu, lopovluk je postavio Partizan u vreme dosmanlija kada su onom serijom "titula" želeli da se izjednače sa brojem titula koje ima Zvezda a osvojenih u SFRJ. E sada trpite narednih 10-20 godina i crknite! Zato ja to s.... od lige ne gledam od 1992. i taj "sportski" dan provodim mnogo kvalitetnije. I kao zvezdaša me ne zanimaju ni jedni ni drugi...

Mihajlo

pre 7 godina

Mržnja Partizanovih navijača prema Zvezdi je veća od mržnje Ustaša prema Srbima. To je patološka pojava i deo scenarija zavadi i uništi Srbe. Pa zar je važnije mrzeti Zvezdaša nego sve drugo na svetu. Budimo ljudi ne navijači!

Zeljko

pre 7 godina

Zasto niko,nijedan medij nije pisao za penal za Vojvodinu kad su igrali protiv Partizana kad je Trujic izasao 1 na 1 sa golmanom a Vulicevic ga sa ledja rukama i nogama srusio.To je bio cisr penal i crveni za Vulicevica.Sto je s penalom za Partizan protiv Radnika kod rezultata 1:1 u 80 min.Sto je sa crvenim za Leonarda protiv Zvezde kad je bez lopte udario u glavu fudbalera Zvezde a vec je imao zuti.

neca

pre 7 godina

Ovo JESTE bio penal a svi oni koji misle da je penal ako nekome SLOMIŠ NOGU U ŠESNAESTERCU,definitivno gledaju pogrešan sport.

bebic 04

pre 7 godina

sudija u krugu koji oznacava centar svira penal a pomocni drzi zastavicu nadole,NEVEROVATNO ALI NAZALOST ISTINITO!

Gogi

pre 7 godina

E bas mi je drago ovde neko spomenu fk obilic o ne postenju a ko je ucestvovao u podeli titula te sezone sa fk obilicom? ko je kome do bodove za titulu u zamenu za kup? Postenje sta li to bese majku mu??? Ovde kukate na kradje u derbiju bilo je u oba i na stetu oba kluba ali vi uzeste 4 boda pa ipak niste zadovoljni a da je bilo sudjenje po pravilu vi ste pre prvog derbija imali minus od najmanje 13 bodova protiv rada ne sudi 2 penala za rad i vi dobijete 1:0,protiv borca svira za vas penal koji ne moze da se uporedi sa ovim nad boacijemi vi dobiste 2:1 to znači +4 boda pa ona kradja protiv napretka +3 to vam dodje 7 i minus 6 koje ste imali to mu dodje -13 e da je to bilo tako vi derbi nebi ni gledali ali opet je postenje u pitanju?\n

kiza

pre 7 godina

ovde se brzo zaboravlja šta je rađeno predhodnih godina....jel se sećate kada je prvoligaš bio onaj klub iz banatskog dvora...zaboravio sam mu ime...tadašnji predsednik tog kluba je istovremeno bio podpredsednik partizana...ili kada partizan tih godina igra protiv čukaričkog ,a od jedanaest igrača devet na pozajmici iz partizana.....ili šta reći kada predsednik hajduka iz kule,,džomba,,protiv partizana da slobodan ulaz a kada igra protiv zvezde karte nenormalno skupe i kaže,,može mi se,,.....e pa prijatelji jel vidite kako je to kad nam se može.....

miki delija

pre 7 godina

videlo se lepo povlacenje boacijeve desne noge u sesnestercu penal cist kao suza samo laicima nikad anece biti jasno ili to namerno iz ocaja jaduju sramota

Izbori 2024

Vesti

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija