• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.rs

01.05.2017

20:15

(VIDEO) VUKASOVIĆ TVRDI: Nije bio penal, pa i Boaći se nasmejao, vidi se na snimku!

Fudbal

(VIDEO) VUKASOVIĆ TVRDI: Nije bio penal, pa i Boaći se nasmejao, vidi se na snimku!

Podeli vest

Besni su bili igrači i stručni štab Vojvodine kada je sudija Srđan Obradović dosudio penal za Zvezdu (2:0). Marko Vukasović igrač "lala", koji je bio pored Ričmonda Boaćija kada je sudija pokazao na jedanaesterac, kaže da faula nije bilo

- I sami znate da sam tako vaspitan da bih priznao svoju grešku da sam je napravio. Odgovorno kažem da o prekršaju nema reči, Boaći je sam proklizao i pao, a sudija je to okarakterisao kao moj prekršaj. Penal nije postojao, što, uostalom potvrđuje i Boaćijev osmeh koji se na snimku vidi - rekao je za novosadski Dnevnik Vukasović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

SVE JADNI I POŠTENI MRAVA NEBI ZGAZILI. LEPO VASPITANI A LAŽU I NE PRIZNAJU SVOJU GREŠKU. JA JOŠ NISAM VIDEO DA JE NEKO PRIZNAO DA JE NAPRAVIO PENAL. SAM SE OKLIZNUO NA KORU OD BANANE SRAM GA BILO ŠTO NEPAZI

Miki

pre 6 godina

Niti je bio penal. Niti se vidi psovka. Lepo bi bilo da čujemo igrače da li je bilo psovanja.Lopovcina od sudije i tačka.

NekoIzMase

pre 6 godina

Sta su sve u stanju ovi iz Partizana da urade. Cak i da nagovore ovog da laze. Sta je sledece? A da li si ti iskreni momce dao izjavu kada ste za penal osteceni protiv Partizana? A da,tu nije ni vazno jer ste svakako prodali utakmicu pa vam je trener dan pred mec dao ostavku.On je posten a ne ti.\n

sale

pre 6 godina

ti pričaš o onom kad Pižon nije vodio tim protiv OFK???

Boaći i ti

pre 6 godina

Боаћи се смеје а ти НЕ приговараш судији. Дакле, НЕКО лаже, а ко лаже то знате вас двојица и Свевидећи. Такође ако је судија из чиста мира искључио Антића онда НИЈЕ нормалан. а судија се још НИЈЕ огласио.

Miga

pre 6 godina

Ovo je bilo Za titulu. Na taj nacin publika je sve manje nije narod glup bez karaktera hos trener daje izjavu Kako oh je bog pogledo na kraju sramno!!!

Todor

pre 6 godina

Предлажем ФС Србије да предложи правилник за делегирање судија који омогућава делегирање 5 судија из редова стручних тимова такмичарских екипа и њихових управа.Тако би поред каквог таквог фудбала, видјели и витешке туче, педагошке псовке и још-што шта из културног арсенала фудбалске мафије

ivan

pre 6 godina

Sve je jasno i sramno,sramota za fudbal,za sve nas !Zao mi je ovih momaka sta sve trpe zbog Zvezde i Partizana. Najbolje je da drugi ne postoje pa nek igraju samo oni !! Preko deset godina njihovog maltretiranja srpskog fudbala radi licnih interesa !!

NOLAN BILAN MIRO SMIT

pre 6 godina

NA SNIMKU KAMERE IZA GOLA VIDI SE DA SI GA ZAKACIO PO STAJNOJ NOZI . A I CRVENI JE IGRAC VOJVODINE OPRAVDANO DOBIO ZBOG PSOVANJA SUDIJE. TO JE POTVRDJENO I U ANALIZI NA ARENI.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija