• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.05.2017

11:40

JOŠ ĆEMO GLEDATI ZLATANA! Ibra operisan, vraća se za sedam meseci!

Fudbal

JOŠ ĆEMO GLEDATI ZLATANA! Ibra operisan, vraća se za sedam meseci!

Podeli vest

Agent napadača Mančester junajteda Zlatana Ibrahimovića, Mino Rajola, rekao je da je Šveđanin uspešno operisan u Sjedinjenim Američkim Državama i da će se potpuno oporaviti

Ibrahimović je povredio prednje ukrštene ligamente tokom četvrtfinalnog obračuna u Ligi Evrope protiv Anderlehta i pauziraće sedam meseci. Bilo je spekulacija da bi Šveđanin  mogao da završi karijeru, ali od toga nema ništa. 

Takođe je navodno odbio novi jednogodišnji ugovor u Junajtedu, pošto ne želi da ga klub plaća dok ne igra. 

Njegov agent Mino Rajola rekao je da povreda ne znači da Ibrahimović više neće igrati. 

- To nije povreda zbog koje bi mogao da završi karijeru. Operacija je uspešno obavljena u Pitsburgu. Zlatan je počeo rehabilitaciju i nadgledaće ga lekari koji su obavili operaciju - rekao je Rajola, prenosi BBC.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 6 godina

Drži se Ibro.Za oko šest meseci igraćeš kao I ranije.Ja sam sarađivao sa Dr Braunom iz Amerike I rehabilitovao preko stotinak igrača sa ACl-om.Ni jedan nije prestao sa sportskom aktivnošću.Ono što je važno,ne žuri I dobro slušaj šta ti lekari traže I bićeš opet onaj stari,garantujem.Radujem se što nisi tražio pomoć "vračeva" I nadrilekara već si ozbiljno zatražio pomoć tamo gde treba Guraj I srećno

Milos

pre 6 godina

Hahaha,pročitao je Ibra ovo , zahvalio ti se..Inače,on je veliki obožavalac Informera..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija