• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.05.2017

16:28

MURINJO POLUDEO! Žoze zabranio fudbalerima da "vise" na društvenim mrežama!

Fudbal

MURINJO POLUDEO! Žoze zabranio fudbalerima da "vise" na društvenim mrežama!

Podeli vest

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije srećan što su igrači aktivni po društvenim mrežama, pa je uvede novo pravilo


Kako prenose Independent, Portugalac želi da fudbaleri budu fokusirani samo na mečeve, jer Junajted čekaju izuzetno bitne utakmice  u Premijer ligi i Ligi Evrope. Smatra da društvene mreže dekoncentrišu igrače, pa je tako zabranio da objavljuju bilo šta na Fejsbuku, Snepčetu,Tviteru i Instagramu sa treninga 48 sati pre utakmice ili fotografije iz autobusa.

Murinjo želi da ograniči protok informacija, smatra da fudbaleri previše otkrivaju šta se dešava u klubi, i da fudbaleri budu fokusirani samo na utakmice. 

Navodno je Murinjo ovako reagovao jer ga je razbesneo Luka Šo koji je objavio video kako se oporavlja od povrede i trenira kod kuće. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija