• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.05.2017

20:42

PERICA OGNJENOVIĆ: Stekli smo samopouzdanje, ali moramo bolje!

Fudbal

PERICA OGNJENOVIĆ: Stekli smo samopouzdanje, ali moramo bolje!

Podeli vest

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Perica Ognjenović rekao je da je pobeda nad Irskom važna zbog samopouzdanja, ali da ekipa mora da unapredi igru u nastavku Evropskog prvenstva

Srbija je pobedila Irsku sa 1:0  na početku kontinentalnog šampionata za igrače do 17 godina u Hrvatskoj, i posle prvog kola grupe C ima tri boda, koliko i Nemačka, koja je bila bolja od BiH sa 5:0.

- Najvažnije je da smo pobedili i stekli samopouzdanje, koje će biti izuzetno značajno za nastavak prvenstva. Čestitam igračima. Na nama je da unapredimo igru, popravimo nedostatke i što bolje se pripremimo za Nemačku - rekao je Ognjenović, i dodao:

- Dobro smo počeli, imali inicijativu i veći posed lopte, a u drugom delu je usledio blagi pad. Imali smo fizički snažnog protivnika, koji ima dugi niz pobeda i koji igra fudbal koji nam ne odgovara - istakao je selektor kadeta.

Strelac jedinog gola u pobedi nad Irskom Željko Gavrić rekao je da Srbija može još bolje u narednim utakmicama.

- Bili smo bolji u prvom delu, imali nekoliko prilika, ali ne i dovoljno sreće da damo gol. Irska je preuzela inicijativu, ali smo imali adekvatan odgovor, što pokazuje i rezultat. Pobeda nam mnogo znači zbog samopouzdanja i uz neke korekcije možemo još bolje - zaključio je Gavrić.

Fudbaler Crvene zvezde je dodao da je srećan zbog gola, a naročito zbog toga što je postignut iz prekida, najjačeg oružja Irske.

Srbija će u sledećem kolu igrati protiv Nemačke, u nedelju od 12.00.

SRBIJA STARTOVALA POBEDOM NA EP! "Orlići" golom Gavrića srušili Irsku u Hrvatskoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija