• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.05.2017

20:41

(VIDEO) PRIMERA: Barsa zadala domaći Realu, Atletiko vidi Ligu šampiona

Fudbal

(VIDEO) PRIMERA: Barsa zadala domaći Realu, Atletiko vidi Ligu šampiona

Podeli vest

Ekipa Barselone rutinski je pobedila večeras na "Nou Kampu" Viljareal sa 4:1 i izbila, makar na kratko, na prvo mesto španske Primere

 

Trio "MSN" je blistao i na ovoj utakmici, pa je Lionel Mesi postigao dva, a Nejmar i Luis Suarez po jedan pogodak, dok je gol za goste postigao Bakambu.

Barsi su do kraja prvenstva ostale utakmice sa Las Palmasom u gostima i sa Eibarom kod kuće.

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su danas na svom terenu Eibar sa 1:0, u 36. kolu španske Primere i tako dva kola pre kraja prvenstva praktično osigurali direktan plasman u Ligu šampiona

Jedini gol na utakmici postigao je Saul Njiges u 69. minutu posle centaršuta Dijega Godina sa leve strane.

Atletiko je meč završio s desetoricom igrača na terenu pošto je Godin u sudijskoj nadoknadi vremena dobio drugi žuti karton.

PRIMERA

36. kolo

Subota
Hihon - Las Palmas  1:0 (0:0)
(Karmona 67)

Atletiko M. - Eibar  1:0 (0:0)
(Saul 69)

Barselona - Viljareal  4:1 (2:1)
(Nejmar 21, Mesi 45, 82p, Suarez 69 - Bakambu 32)

Granada - Real Madrid  0:4 (0:4)
(Rodrigez 3, 11, Morata 30, 35)

Petak
Sevilja - Sosijedad  1:1(1:0)
(Sarabia 41 - Vela 61)

Nedelja
Alaves - Atletik B.     12.00
Valensija - Osasuna    16.15
La Korunja - Espanjol    18.30
Malaga - Selta    20.45


Ponedeljak
Leganjes - Betis    20.45

Tabela: Real Madrid 84, Barselona 84, Atletiko Madrid 74, Sevilja 69, Viljareal 63, A. Bilbao 62, Sosijedad 61...



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija