• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

06.05.2017

20:15

ŠAPIĆ ČAČKA "GROBARE": Poštenjačine, je li i sad neregularno?

Fudbal

ŠAPIĆ ČAČKA "GROBARE": Poštenjačine, je li i sad neregularno?

Podeli vest

Legendarni srpski vaterpolista Aleksandar Šapić prozvao je navijače Partizana na tviteru posle poraza Crvene zvezde od Voždovca sa pitanjem: da li je i sada prvenstvo neregularno?

 

 

Šapić pasionirano komentariše fudbalska zbivanja u Srbiji, često podigne prašinu svojim izjavama, a ni ovog puta nije propustio priliku da kaže nešto posle šokantnog obrta na vrhu Superlige Srbije.

Tužna naša Zvezda, ali mi je uvek volimo. Verovatno ove "poštenjačine" više ne misle da je neregularna liga. Sad je sve opet super kao nekada - poručio je Aleksandar Šapić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran užice

pre 6 godina

Pa nije Šapiću regularno i dalje, ali si ti ili previše ostrašćen ili previše glup da bi to prihvatio.Da je regularno Zvezda bi bila u sredini tabele a ne druga.\n

sale

pre 6 godina

pa jel loptanije prosla liniju , na derbiju, zar vojvodinu nije ostetio taj isti sudija zar to nije dokaz , a i bog je video pa ih pred kraj kaznio....

misa banana

pre 6 godina

decko ti si pobrkao loncice opet je sviran pena, koi nije bio pa nije mogao sudija vise da pomogne.ovo je pokusaj drzavnog udara

mostarac

pre 6 godina

Postovani g. Sapicu, uz duzno postovanje, mislim da bi bilo pametnije da sklonite izvor zaraze jednu stanicu od opstine Novi Beograd, iz pravca Zemuna stanica prije kruznog toka, okolina i barake su pune otpada, krpa, zapaljenih stvari, smrada, a pored je djecje igraliste, skola i stanica. Zalosno je sto vam je to takoreci bukvalno ispred nosa, a ruglo nevidjenih razmjera, kao i pjanaca koji se tu skupljaju, vrse nuzde itd. Srdacan pozdrav od savjesnog turiste i gradjanina.

Veljko

pre 6 godina

Opet smesan penal za Zvezdu i nesviran cist za Partizan. Ali, dzaba sve kada ste jadni i bedni! Ne mozete ni uz pomoc sudija. Realno ste peti!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija