• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

11.05.2017

14:42

FINALE KUPA U BEOGRADU!? Poruka iz Voše: Nema razloga da se igra u Novom Sadu!

Fudbal

FINALE KUPA U BEOGRADU!? Poruka iz Voše: Nema razloga da se igra u Novom Sadu!

Podeli vest

Finale Kupa Srbije prvobitno je planirano da se igra u Novom Sadu, ali to bi moglo da se promeni jer će se u meču za trofej boriti večiti rivali

Ruku na srce, nema logike da Partizan i Zvezda finalu 27. maja igraju na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Interesovanje će biti veliko, a kapacitet ovog stadiona je oko 14.500 navijača, s tim što će morati da bude umanjen jer je reč o duelu visokog rizika.

Organizator finala Kupa je FSS. To izlazi iz naših ingerencija i kako oni odluče, tako će biti. Mislim da nema razloga da se igra u Novom Sadu i da je bolje da to rade u Beogradu pošto su oba kluba iz tog grada. Tamo će imati veću podršku, veći su stadioni, a pričamo o rizičnim navijačkim grupama i zbog toga bi možda na "Karađorđe" moglo da stane tek desetak hiljada navijača - rekao je predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković za Mondo.

On smatra da je najvažnija bezbednost navijača i da je to glavni razlog zašto bi trebalo da se igra u Beogradu.

- Za njih je praktičnije da odigraju u Beogradu. Za Novi Sad je ozbiljan problem organizovanje takve utakmice zbog bezbednosti navijača. To je moje lično mišljenje, ali ipak je rizik bezbednosti na nekim drugim ljudima - zaključio je Vuković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija