• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.05.2017

19:51

"GROBARI", SVI U HUMSKU: Navijači Partizana spremaju feštu u subotu!

Fudbal

"GROBARI", SVI U HUMSKU: Navijači Partizana spremaju feštu u subotu!

Podeli vest

Navijači Partizana pozvali su pristalice crno-belih da dođu pred stadion u Humskoj u subotu i bodre ljubimce na meču sa Voždovcem (17.00) i pored suspenziji stadiona!

FSS je kaznio Partizan sa dva meča bez publike zbog zbog uvredljivog navijanja na meču sa Vojvodinom, ali to ne znači da crno-beli neće imati podršku protiv "zmajeva"

Preko društvenih mreža navijači crno-belih već su krenuli u organizaciju skupa na platou između severne i zapadne tribine za subotu u vreme odigravanja utakmica protiv Voždovca.

- U subotu od 17.00 časova naš Partizan igra bez publike protiv Voždovca. Obaveza svakoga ko navija za Partizan je da se tada pojavi ispred stadiona, da svojim navijanjem pomognemo da se primaknemo jedan korak bliže tituli! Povedite sve koje znate a navijaju za Partizan, iscimajte ljude da dođu na najveću "grobarsku" žurku svih vremena! Neka grmi van tribine naše, ne vide nas, a ipak nas se plaše - navodi se u saopštenju navijača Partizana. 

Partizan se vratio u borbi za šampionski trofej, imao tri boda više od Zvezde, pa su tako puleni Marka Nikolića vratili navijače na tribine, u sredu jw bilo čak 22.000 protiv Vojvodine u revanšu polufinala Kupa. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija