• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2017

13:35

(VIDEO) KRALJEVSKA BRUKA! Ramos uhvaćen kako savetuje Ronalda da simulira udaranje laktom!

Fudbal

(VIDEO) KRALJEVSKA BRUKA! Ramos uhvaćen kako savetuje Ronalda da simulira udaranje laktom!

Podeli vest

Uhvaćeni su "kraljevi" kako se dogovaraju da lažu i mažu! Španski mediji snimili su i objavili trenutak sa meča Atletiko - Real u polufinalu Lige šampiona u kojem Serhio Ramos nagovara Kristijana Ronalda da odglumi kako je dobio udarac laktom u lice

 

 

Atletiko je u revanšu polufinala ekspresno poveo sa 2:0 i došao nadomak stizanja minusa iz prve utakmice (0:3), pa je tenzija na terenu rasla iz minuta u minut.

U jednom trenutku kapiten Reala Serhio Ramos snimljen je kako dobacuje Kristijanu Ronaldu: "Gabi", pa "Crveni" (amarilja) i pokazuje mu da bi trebalo da odglumi kako je dobio udarac laktom u lice!

Portugalac ga nije poslušao, a brojni ljubitelji fudbala iz Španije danas komentarišu da su žestoko razočarani Ramosovim potezom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija