• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.05.2017

14:46

NIŠLIJE ODBRUSILE: Neka kladionice zabrane mečeve Radničkog! Mnoge boli naš uspeh!

Fudbal

NIŠLIJE ODBRUSILE: Neka kladionice zabrane mečeve Radničkog! Mnoge boli naš uspeh!

Podeli vest

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je da su komentari predsednika sindikata "Nezavisnost" Mirka Poledice pokušaj da se na "tendeciozan i maliciozan" način umanji i omalovaži trud tog kluba da se spasi i dovede do evropskog takmičenja

Poledica je prethodno na svom Tviter profilu napisao da se "nešto dešava", s obzirom na to da su kladionice za izrazitog favorita u utakmici između Vojvodine i Radničkog postavile Nišlije, iako se meč igra u Novom Sadu.

- Uprava FK Radničkog ističe da se ovaj klub bavi fudbalom, a ne kvotama, koje uostalom određuju kladionice. Ovo je još jedan napad na niški klub, jer je očigledno da mnoge boli naš uspeh i ne mogu da nam oproste što smo uspeli u onom o čemu drugi samo sanjaju - navodi se u saopštenju Radničkog.

Kladionice su na pobedu Radničkog stavile kvotu 1,6, dok je na trijumf Vojvodine kvota 5,5. 

- Kada se govori o kladionicama i kvotama, naglasili bismo i da su prognoze pre nekoliko meseci, kada je nova uprava preuzela Radnički, bile da će se klub ugasiti, ali u kratkom vremenskom roku velikim ulaganjima u sport i igru uspeli smo da izbegnemo finansijski krah i sada se borimo za ulazak u Evropu - dodaje se u saopštenju Radničkog.

Nišlije su pozvale sve kladionice da iz svojih ponuda izbace Radnički, kako "zlonamernici poput Mirka Poledece ne bi na ovaj način pokušavali da sabotiraju put ka Evropi".

- Smatramo da je ovo još jedan pritisak na nas, kako bi pokušali da nas indisponiraju uoči večerašnjeg gostovanja. Radnički uvek ide na pobedu, nezavisno od toga sa kim igra, ili da li je domaćin ili gost. Tako će biti i večeras, ali i u predstojećim utakmicama sa Partizanom i Crvenom zvezdom - zaključuje se u saopštenju Nišlija.

Utakmica 35. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Radničkog igra se večeras od 19.00 u Novom Sadu.

POLEDICA U REBUSU: Kvota 5,50 na pobedu Voše, a 1,60 na Radnički! Nešto se dešava, ovo je nerealno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

DRAGI MOJI NISLIJE!Pobedite i neka dusmani i supljoglavci i dalje nagadjaju.Ne obazirite se na bezvredne price i osobe.Napred NISLIJE I MERAKLIJE,ovaj grobar je sa vama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija