• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

14.05.2017

10:40

VEJN RUNI IZGUBIO RAZUM! As Mančestera prokockao 700.000 EVRA za DVA SATA u kasinu!

Fudbal

VEJN RUNI IZGUBIO RAZUM! As Mančestera prokockao 700.000 EVRA za DVA SATA u kasinu!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi kao da je izgubio razum otkako ne dobija priliku da igra, pa je u subotu uveče prokockao čak 700.000 evra za dva sata u noćnom provodu u kasinu

 

Engleski tabloid "San" objavio je da je Runi bio sam u noćnom provodu, dok su mu supruga i deca bili na putu. As Mančestera je malo cirkao, malo flertovao sa damama, a mnogo trošio novca.

Za samo dva sata, delujući potpuno indiferentno za kockarskim stolom, spiskao je 700.000 evra, a da nije ni trepnuo. Runi je trošio više od 5.000 evra po minutu provedenom u kasinu!

Svedoci Runijevog ludog provoda su ispričali novinarima "Sana":

- Stalno se kladio na crveno i potpuno je uživao u tome. Bio je potpuno nemaran, delovalo je kao da mu je potpuno svejedno da li će dobiti ili izgubiti. Nije bio pijan, ali je cirkao flašu za flašom piva!

Kako pišu Englezi, ovaj gubitak, iako novca ne nedostaje porodici Runi, samo dodatno pogoršati Vejnov odnos sa njegovom suprugom Kolin, koji je u poslednje vreme na klimavim nogama.

Vejn Runi je ove sezone odigrao samo 22 utakmice u Premijer ligi za Mančester junajted i to većinu nije završio na terenu, već je zamenjen pre kraja. Njemu je predočeno da se ne računa na njega za sledeću sezonu, a ponude su mu već stigle iz Kine, SAD, kao i od bivšeg kluba Evertona.

The Sun

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 6 godina

ja sam prosli vikend uplatio na nalog 400 din,igrao neku svoju semu na ruletu i naguram do 2500.izadjem kao otici cu da podignem,i ajde da probam jos 500,i tu puknem sve.pouka iz ove moje price ima vise ali mislim da bi najbolja bila ta da je kocka jedna velika nesreca sto moze nkog da zadesi.ja ponekad odigram kladionicu zabave radi,ali znam ljude kojima je zivot upropastila kocka.dakle samo po malo zabave radi i bice ok

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija