• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2017

16:53

(VIDEO) KATASTROFA TORINA! Napoli "petardirao" Mihine "bikove", zakuvalo se u borbi za opstanak!

Fudbal

(VIDEO) KATASTROFA TORINA! Napoli "petardirao" Mihine "bikove", zakuvalo se u borbi za opstanak!

Podeli vest

Napoli se ne šali, nastavio je seriju nepobedivosti, pa je u 36. kolu Serije A "petardirao" Torino sa 5:0 i to pred njegovim navijačima

Ovo je Napolitancima bio deseti meč bez poraza te su nastavili bitku sa Romom za drugo mesto na tabeli Serija A i poziciju koja direktno vodi u Ligu šampiona. S druge strane okončana je serija nepobedivosti ekipe koju sa klupe vodi Siniša Mihalović, "bikovi" su poraženi posle pet remija i dve pobede, pa su posle ovog kola na devetoj poziciji sa 50 bodova.

Nije posle prvog dela utakmice delovalo da će Torino doživeti katastrofu jer je gubio samo 1:0 posle pogotka Kaljehona u sedmom minutu.

Prednost je duplirao na isteku 60 minuta igre Insinje, a onda je usledio rafal - tri gola za šest minuta. Mertens je povećao na 3:0, pet minuta kasnije se po drugi put na utakmici upisao  Kaljehon, a samo 60 sekundi nakon toga Zilinski se pobrinuo za petardu - 5:0.

Adem Ljajić je odigrao ceo meč za Torino!

Kaljari je posle 45 minuta igre vodio 3:0 protiv protiv Empolija, a onda do kraja meča strAhovao za pobedu. Gosti su Za šest minuta u finišu meča preko Zajca i Makaronea uspeli da smanje na 3:2, ali ne i da izbegnu poraz. Empoli je sada prvi iznad opasne zone sa 32 boda, jednim manje od Krotonea koji ima 31, pa će se voditi žestoka borba za opstanak u eliti. 

Đenova u čijim redovima je Darko Lazović igrao do 72. minuta kada ga je zamenio Nikola Ninković poražena je od Palerma koji je već u Seriji B, dok "grifoni"  imaju 33 boda dva kola pre kraja šampionata i dva su mesta iznad opasne zone. 

Krotone je minimalcem uspeo da ostane u borbi za elitom, pošto je na svom terenu savladao Udineze golom Rodena u 18. minutu. 

SERIJA A

36. kolo

Nedelja
Inter - Sasuolo   1:2 (0:1)
(Eder 70 - Iemelo 36, 50)

Bolonja - Peskara 3:1  (1:1)
(Desto 8, 90+2, Di Frančesko 49 - Bahemek 24)

Kaljari - Empoli 3:2 (3:0)
(Sau 7, Farisa 17,45 - Zajc 79, Makarone 85)

Krotone - Udineze 1:0 (1:0)
(Rohden 18)   

Palermo - Đenova 1:0 (1:0)
(Lamana 13ag)

Sampdorija - Kjevo 1:1 (1:0)
(Kvaljarela 11 - Inglese 46)

Torino - Napoli 0:4 (0:1)
(Kaljehon 7, 77, Insinje 60, Mertens 72, Zelinski 79)

Roma - Juventus 20.45

Subota
Fiorentina - Lacio 3:2 (0:0)
(Babakar 67, Kalinić 73, Lombardi ag 77 - keita 55, Murđija 81)

Atalanta - Milan 1:1 (1:0)
(Konti 44 - Đerar 88)

Tabela: Juventus 85, Napoli 80,  Roma 78, Lacio 70, Atalanta 66, Milan 60, Fiorentina 59, Inter 56...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija