• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2017

19:23

(VIDEO) TOTENHEM SE OPROSTIO OD "VAJT HART LEJNA"! Pobeda "pevaca", Junajted dobro prošao

Fudbal

(VIDEO) TOTENHEM SE OPROSTIO OD "VAJT HART LEJNA"! Pobeda "pevaca", Junajted dobro prošao

Podeli vest

Totenhem je u 37. kolu Premijer lige dobio Mančester junajted sa 2:1 golovima Vanijame i Kejna, dok je strelac za "đavole" bio Runi, u poslednjem meču koji je odigran na "Vajt Hart Lejnu"

Utakmicom Totenhema i Junajteda i zvanično je zatvoren  legendarni "Vajt Hart Lejn", koji će uskoro biti srušen, da bi se stvorio prostor za novi stadion, koji se gradi u neposrednoj blizini.

Sparsi jesi izgubili titulu, ali su se vratili na pobednički put posle poraza od Vest Hema u prošlom kolu. S druge strane, ekipi Žozea Murinja ovo je četvrti meč u nizu bez pobede u šampionatu, drugi vezani poraz i šesta je na tabeli.

Poveo je Totenhem posle šest minuta igre. Dejvis je  poslao dugu loptu do Vanijame koji je bio najviši u skoku i glavom matirao golmana De Heu koji nije mogao ništa. Do kraja poluvremena solidne prilike da dupliraju vođstvo imali su Son, Kejn, Eriksen i Dele Ali, ali ili su bili neprecizni  ili je De Hea bio na visini zadatka. Što se Junajteda tiče imao je samo jedan šut u okvir gola tokom prvih 45 mihnuta igre.

Reuters

Početkom drugog dela "đavoli" su ponovo na sličan način kao kod prvog pogotka primili novi - nakon prekida. Ovog puta je Eriksen izveo slobodan udarac, a Kejn je u 48. minutu bio najsnalažljiviji u petercu za 2:0. 

Junajted je u nastavku preko Lingarda i Martijala propustio priliku da smanji minus. Ipak, Vejn Runi je 20 minuta pre kraja meča pogodio za 2:1 nakon što je veliki deo posla odradio Martijal. Izgleda da je napadaču "đavola "prijao provod u kasinu, pošto je veče pre ovog kola spiskao 700.000 evra.

Reuters

Međutim, Junajted nije mogao do drugog gola, pa je ostalo 2:1 za "pevce".

PREMIJER LIGA

37. kolo

Nedelja
Kristal palas - Hal 4:0 (2:0)
(Zaha 3, Benteke 34, Milivojević 85p, Van Anholt 90)

Vest Hem - Liverpul 0:4 (0:1)
(Staridž 35, Kutinjo 57, 62, Origi 76)

Totenhem - Mančester junajted  2:1 (1:0)
(Vanijama 6, Kejn 48 - Runi 71)

Subota
Mančester siti - Lester    2:1 (2:1)
(Silva 29, Žezus 36 - Okazaki 42)

Bornmut - Barnli   2:1 (1:0)
(Stanislas 25, King 85 - Vouks 83)

Midlzbro - Sautempton  1:2 (0:1)
(Bamford 72 - Rodrigez 42, Redmond 57)

Sanderlend - Svonsi  0:2 (0:2)
(Ljorente 9, Njuton 45)

Stouk - Arsenal  1:4 (0:1)
(Krauč 67 - Žiru 42, 80, Ozil 55, Sančez 76)

Petak
Everton - Votford    1:0 (0:0)
(Barkli 56)

VBA - Čelsi    0:1 (0:0)
(Batšuaji 83)

Tabela: Čelsi 87, Totenhem 80, Liverpul 73, Mančester siti 72, Arsenal 69, Mančester junajted 65, Everton 61...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon
Društvo

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon

Da li je psima i mačkama dozvoljen ulazak u gradski i prevoz pitanje je koje će uglavnom izazvati najviše polemike, rasprave, pa i svađe između dva "klana", podeljenih na "za" i "protiv". Iako na terenu možete videti vlasnike koji se voze sa svojim ljubimcima koji vire iz transportera ili naručja ili torbi, postoje i izdvojeni slučajevi gde vozači ne žele da ih prime u svoje vozilo.

07.05.2024

20:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija