• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

15.05.2017

18:20

PARTIZAN NEĆE U NOVI SAD! Crno-beli traže od FSS da se finale Kupa igra u Beogradu!

Fudbal

PARTIZAN NEĆE U NOVI SAD! Crno-beli traže od FSS da se finale Kupa igra u Beogradu!

Podeli vest

Klub iz Humske je poslao dopis Fudbalskom savezu Srbije u kom predlaže da finale Kupa Srbije bude odigrano u Beogradu umesto u Novom Sadu

Finale Kupa Srbije, u kojem se 27. maja sastaju Crvena zvezda i Partizan, trebalo bi da se odigra u Novom Sadu, na stadionu "Karađorđe", ali...

Od kako su poznati finalisti, počelo je da se "šuška" da bi umesto u Novom Sadu, finale moglo da se igra u Beogradu. Čak su u iz Vojvodine poručili da nema razloga ni logike sa se "večiti" sastanu na "Karađorđu".

Prema pisanju Monda, crno-beli su još u petak poslali dopis FSS u kojem predlažu da se finale igra u Beogradu, a žrebom bi se odredilo na čijem stadionu.

Kao argumenti za promenu domaćinstva navedeni su uglavnom bezbedonosni razlozi, mada je jasno da će interesovanje za ovu utakmicu prevazići kapacitet "Karađorđa" od 15.000 mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

OPET NAMEŠTALJKE. EVROPSKI KUPOVI UVEK NA POČETKU ODREDE GDE SE IGRA FINALE, LŠ, EVROLIGA U KOŠARCI F4 I U OSTALIM SPORTOVIMA. ŠTA SAD PARTIZAN HOĆE POŠTO SU ONI U FINALU DA IGRAJU NA JNA. DOKLE VIŠE? DRŠTE LOPOVA!

Dr

pre 6 godina

Zasto nece da igraju ? Zato sto od sramote jos sto svi mi znamo od finala kupa .

Vladimir Grobar

pre 6 godina

Mozes li molim te da objasnis sta si sa ovom recenicom htjeo da kazes?

Dr

pre 6 godina

Sto se stidis kao fol zaboravio da je tada Vojvodina bila pokradena i da je htela da napusti teren na finalnoj kup utakmici na J.N.A.

Guest

pre 6 godina

Da se igra na stadionu Fljamurtarija,tu se osećaju kao domaćini.A u svečanoj loži da budu Vokri,Sadriu,Šalja itd...

stjepan supanac

pre 6 godina

и зуфер авдија наравно .........

Hadzovic nyc

pre 6 godina

Jetsam albanac al volim partizan. Eto zvezdasi partizan gdje God da igra je domacin pa I u Egipat.. A Nisam znao da zvezdu Moze da voli odredjena grupica ljudi.. Dok partizan voli ceo svet bez obzira nacija Vera itd... Titula je nasa puknite...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija