• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2017

12:17

(VIDEO) NAPREDAK PRETIO NAPUŠTANJEM TERENA! Kasalica: Rekao bih sve, ali će me kazniti!

Fudbal

(VIDEO) NAPREDAK PRETIO NAPUŠTANJEM TERENA! Kasalica: Rekao bih sve, ali će me kazniti!

Podeli vest

Mladost je u sredu savladala Napredak iz Kruševca na svom terenu 3:2 i obezbedila četvrtu poziciju u plej-ofu Superlige, koja vodi u evropska takmičenja. U centru pažnje bio je sudija Bojan Nikolić

Sudija Nikolić je dosudio četiri jedanaesterca, dva za Čarapane i dva za Lučance.

Poslednjim je Mladost obezbedila pobedu. Ofanzivac Napretka Ibrahima Endiaje i vezista Mladosti Saša Jovanović bili su u vazdušnom duelu, domaći fudbaler je pao, a Nikolić je pokazao na jedanaesterac. 

Usledili su protesti fudbalera Napretka, potom su otišli su do svoje klupe i delovalo je da razmišljaju da li  da nastave utakmicu. Okupili su se oko klupe za rezervne igrače, razmatrali da napuste teren, ali su ipak ostali do kraja. Strasti su se smirile posle nekoliko minuta. Sa bele tačke je pogodio Bojović i doneo ekipi Mladosti tri boda.

Fudbaler Napretka Filip Kasalica bio je ogorčen posle utakmice.

Šta se dogodilo? Kada bih vam prepričao sve i rekao šta mislim, znate da će me kazniti. U jednom trenutku je bilo pitanje i da li će utakmica biti završena, jer smo razmišljali da napustimo teren, ali nam je rečeno da se vratimo. Vratili smo se i odradili do kraja, a meni je pametnije da vam predložim da sačekate video izveštaj i procenite sami - kazao je za Mondo Kasalica.

"Čarapani" su hteli da napuste teren zbog drugog penala za ekipu Mladosti.

- Zbog načina na koji su dali treći gol, ali to je samo bila kap koja je prelila čašu. Dvojica igrača Mladosti su se meni lično izvinili, ne želim da ih imenujem. I momcima je sve bilo jasno. Mi smo s naše strane uradili sve što smo mogli, odigrali smo do kraja, posle toga smo čestitali ekipi Mladosti na pobedi i to ne ironično. I ovom prilikom želim da se zahvalim i Lučanima i klubu, svim ljudima tamo, na gostoprimstvu, pa i pobedi - rekao je Kasalica.

Iako je Mladost obezbedila Evropu pitane je da li će igrati jer još nije dobila licencu, pa još ima nade za Napredak i Radnički.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kg je uz Bojana

pre 6 godina

Jedan je Nikolic Bojan.Samo hrabro Boki.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija