• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2017

11:47

PRIJOVIĆ DEBITUJE ZA "ORLOVE"! Muslin objavio spisak za meč sa Velsom, nema Đurđevića!

Fudbal

PRIJOVIĆ DEBITUJE ZA "ORLOVE"! Muslin objavio spisak za meč sa Velsom, nema Đurđevića!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je spisak fudbalera za meč protiv Velsa (11. jun, 20.45) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, na kome se nalazi debitant iz PAOK-a Aleksandar Prijović

Prijović, Srbin rođen u Sent Galenu, dobio je dozvolu FIFA još u martu, ali ga je povreda sprečila da bude u nacionalnom timu za duel sa Gruzijom.

U odnosu na prethodno okupljanje nema golgetera Partizana Uroša Ðurđevića, koji predvodi mladu reprezentaciju na pripremama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a iz istog razloga vraćen je Mijat Gaćinović i Saša Lukić, dok su povređeni Nikola Maksimović i Lazar Marković.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se 11. juna (20.45) na stadionu "Rajko Mitić".

Muslin je pozvao 25. igrača:

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem Forest), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Arhus).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović (Gent), Matija Nastasić (Šalke), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Kosanović (Standard).

Sredina terena: Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Radoja (Selta), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (Tjanđin).

Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Zoran Tošić (CSKA), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Mijat Gaćinović (Ajntraht Frankfurt) , Aleksandar Katai (Alaves) i Aleksandar Prijović (PAOK).


Posle petog kola "orlovi" se nalaze na prvom mestu kvalifikacione D grupe sa 11 bodova, koliko ima i Republika Irska, ali i četiri više od Velsa i Austrije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija