• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.05.2017

12:41

SUDIJSKA KOMISIJA: Sudija Široki oštetio Radnički protiv Partizana! Đurđević zaslužio karton!

Fudbal

SUDIJSKA KOMISIJA: Sudija Široki oštetio Radnički protiv Partizana! Đurđević zaslužio karton!

Podeli vest

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije navela je da su sudije na utakmicama Mladost-Napredak i Radnički-Partizan pravile greške, ali je naglasila da se više neće oglašavati posle prozivki iz klubova

- Zbog objektivnog informisanja javnosti, a u skladu sa Sudijskom konfencijom UEFA čiji smo i mi potpisnici, prinuđeni smo da reagujemo i iznesemo činjenično stanje posle najnovijih optužbi i saopštenja FK Radnički iz Niša i FK Napredak - navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Ova dva kluba su posle poraza od Partizana i Napretka izdala saopštenja u kome su optužili sudije da su ih direktno oštetili.

- Na utakmici Mladost - Napredak sudija je evidentno napravio propuste na štetu FK Napredak u smislu tehničkih i disciplinskih mera. Na utakmici Radnički - Partizan sudija je na samom početku utakmice imao propust u izricanju disciplinske mere (kartona prema igraču Urošu Đurđeviću iz Partizana), kao i pomoćni sudija koji je pogrešno procenio i zaustavio napad domaće ekipe (signalizirao ofsajd) -  navodi se u saopštenju.


NIŠLIJE ISPLJUVALE PARTIZAN: Pokradeni smo! Manipulišu, obmanjuju, blefiraju...

(VIDEO) TEŠKE REČI IZ KRUŠEVCA: Igrači su u suzama! Kome smetamo i zašto smo pokradeni?

(VIDEO) NAPREDAK PRETIO NAPUŠTANJEM TERENA! Kasalica: Rekao bih sve, ali će me kazniti!

Partizan je u Nišu pobedio 3:1, dok je Mladost kod kuće pobedila Napredak 3:2 uz dva dosuđena penala za njih.

- Sudijska komisija se više neće oglašavati i odgovarati na raznorazna saopštenja klubova , ali će nastaviti da prati i donosi adekvatne mere i sankcije u skladu sa propisima - navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
luka

pre 6 godina

O boze sakloni, javili se da kazu za jedan ofsajd i zuti karton sto nije dat Partozanu a nisu se javili da kazu da Zvezda na svakoj utakmici ima 5 nepostojecih ofsajda na svakom mecu, u korist zvezde. Da se sviraju penali za Zvezdu na svakoj utakmici, i da su za godinu dana vratili 26 miliona evra, a Partizan vec pet godina duguje 13 mil. i stoji u mestu. Ma dajte vise\n

Bog se piše velikim slovom B

pre 6 godina

Alo stučnjače , kažeš jedan žuti karton . Nije žuti , već CRVENI . Dali su vam "titulu" , da se smiri rulja , koja je bila spremna na sve . Od uvek ste na silu i kukumavkanje "osvajali" , nek vam je aram !!!!!

Ilija

pre 6 godina

Alo "stucnjace" a kako da se smiri ciganska rulja sto nije prva?

Peacock

pre 6 godina

Potez glavom Đurđevića je za tebe za žuti? Seti se Zidana...

straja

pre 6 godina

I sta sad!!!??Da li g.Zutic opet da se javi.....Da li ce I dalje sudiska komisija da delegira sudije "kao za inat" onako kako radi.....da ne komentarisem ono o cemu javnost bruji..... Ne ulazeci u to ko je ostecen...ali je OSTACEN OD STRANE SUDISKE KOMISIJE I ona mora da podnese ostavku a kao prvi g Zutic.

Milan

pre 6 godina

Da se razumemo. Partizan je nadigrao ekipu Radničkog, da ga poraza nebi spasao ni Zvezdin sudija Obradović. Dok se isprovociranji Đurđević podizao dbrambeni igrač je odglumo udarac glavom. Trebo je da Djurdjeviću dati žuti karton za naivnost. Za ovakvo ponešanje se samo srbi kažnjavaju u Evropi. Uroš da nas istera iz Lige šampona?! Na vreme mu se zahvaliti. Uprava Partizana treba da ga suspenduje zbog gesta koji je dao povod Zvezdašima da imaju razlog da kukaju. Čujem da se na Zvezdinim trenzima uvežbava padanje u šesnaest i napucavanje lopte u gornje ekstremitete.

aca

pre 6 godina

Lepo se vidi da je prvo igrac Radnickog udario Durdjevica o onda njegov odgovor..dva zuta su bila prava mera ..Pa sta to menja kad ih je Partizan razvalio.....p.s. a u rupi i danas muk i plac.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija