• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2017

14:27

(VIDEO) CRNOGORAC NAJBOLJI STRELAC EVROPE! Poklonite se Pljevljaku koji je postigao 61 gol!

Fudbal

(VIDEO) CRNOGORAC NAJBOLJI STRELAC EVROPE! Poklonite se Pljevljaku koji je postigao 61 gol!

Podeli vest

Mesi i Ronaldo, poklonite se Pljevljaku! Fudbaler crnogorskog trećeligaša Pljevalja Milivoje Mrdak ubedljivo je najbolji strelac u Evropi, pošto je na 24 utakmice dao 61 gol

Reč je o igraču koji nastupa u trećem rangu crnogorskog fudbala, a kako je njegov klub završio na prvoj poziciji, imaće priliku kroz baraž da se izbori za ulazak u Drugu ligu.

- Ponosan sam na sebe i saigrače. Znače mi golovi, ali mnogo više mi znači što smo osvojili prvo mesto i što nam sad predstoji da se izborimo za viši rang takmičenja - rekao je Mrdak za Informer.

Osim Pljevalja, kao predstavnika Severne regije, u baražu su i predstavnik Srednje regije Mladost Lješkopolje i predstavnik Južne regije Arsenal iz Tivta. Mrdak se nada da će upravo njegov tim izboriti plasman u Drugu ligu.

- Samo jedna ekipa ulazi. Imamo realne šanse. Cilj mi je da se plasiramo, a onda da na leto pređem u neki bolji klub - zaključio je Mrdak.

Na drugom mestu najboljih strelaca Evrope nalazi se napadač engleskog petoligaša Donvera Riki Miler (42), dok tek treće mesto zauzima fudbaler Barselone Lionel Mesi (35).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija