• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2017

16:18

EDSON POTPISAO ZA RED BUL! Ali nije Salzburg, nego brazilski četvrtoligaš!

Fudbal

EDSON POTPISAO ZA RED BUL! Ali nije Salzburg, nego brazilski četvrtoligaš!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Edson da Silva potpisao je ugovor sa ekipom Red Bula iz Sao Paula, koja se takmiči u četvrtoj brazilskog ligi

Edson je posle raskida saradnje sa Zvezdom, imao neuspešnu epizodu i u ekipi Marisola, a sada je potpisao ugovor sa ekipom koja igra u četvrtoj ligi Brazila!

Tako izgleda "razvoj" karijere velikog promašaja crveno-belih.

Izuzetno sam zadovoljan, jer mi je klub ukazao veliko poverenje. Nadam se da ćemo zajedno uraditi dobar posao - rekao je Edson po potpisivanju jednogodišnjeg ugovora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija