• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

23.05.2017

13:14

NOVA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Auča iz Zvezde hteli da vrate s Merdara zato što Uganda nije priznala Kosovo!

Fudbal

NOVA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Auča iz Zvezde hteli da vrate s Merdara zato što Uganda nije priznala Kosovo!

Podeli vest

Ekspedicija Crvene zvezde, koja je krenula ka Gračanici, doživela je tešku provokaciju od Albanaca na prelazu Merdare, pošto je fudbaler iz Ugande Kalid Aučo izveden iz autobusa i zabranjeno mu je da nastavi put zato što njegova zemlja nije priznala Kosovo

Više od sat vremena fudbaleri i uprava Zvezde zadržani su na administrativnom prelazu dok se, navodno, čekala dozvola iz Prištine da Aučo može da produži sa timom u Gračanicu.

Posle dugog čekanja igraču Crvene zvezde je rečeno da ne može da uđe na Kosovo i da mora da se vrati nazad. 

I kada su predstavnici Zvezde već završili ceo posao da se Aučo vrati autobusom do Prolom banje, gde bi čekao dok crveno-beli ne krenu iz Gračanice nazad ka Beogradu, iz Prištine je stigla famozna dozvola, pa je igrač iz Ugande ipak nastavio sa timom putovanje na Kosovo.

Fudbaleri Crvene zvezde danas u 16 časova odigraće prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera protiv Gračanice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Urednik

pre 6 godina

Pa zar nije Kosovo Srbija?! Kakvi sad albanci na graničnom prelazu?n

Tripko

pre 6 godina

Neka vrate onda i Pikea, Serhia Ramosa, Džeka, Ibiševića... imali bi dosta njih da vrate npr Papu Franja !

Nina

pre 6 godina

To je samo demonstracija sile da oni pokazu da su oni gazde na Kosovu I Metohije. Dokle ce takve provokacije Srbija trpiti, dokle ce Srbija moci da igra igru. Ne moze pametan da popusta koliko lud moze da zategne. Siptari su suvise zategli I dolazi vreme da im se pokaze ko je gazda a da su oni bili I ostali samo sluge.

mili

pre 6 godina

Kako smo mi onda presli granicu ako nismo priznali Kosovo? Bar tako kazu ovi.

Husref Musemić

pre 6 godina

Srbe nisu dirali jer je Srbija priznala Kosovo kao državu ...hahahahaha

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija