• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2017

09:58

(VIDEO) SA CENTRA GOL, ALI - AUTOGOL! Težak blam za igrača Čelsija i golmana Junajteda

Fudbal

(VIDEO) SA CENTRA GOL, ALI - AUTOGOL! Težak blam za igrača Čelsija i golmana Junajteda

Podeli vest

Englezi se ponovo crvene zbog svojih fudbalera! Mladi štoper Čelsija Fikajo Tomori "zablistao" je na tekućem Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, pošto je na utakmici sa Gvinejom postigao autogol - s centra

 

Engleska je vodila sa 1:0 protiv autsajdera iz Afrike, ali su momci sa Ostrva počeli preterano da komplikuju s loptom, umesto da nastave da igraju.

U jednom takvom dugom napadu lopta se sa polovine Gvineje vratila skroz nazad do štopera Tomorija, koji je ni ne gledajući unazad gde mu je golman, odigrao pas ka čuvaru mreže Dinu Hendersonu.

Momak koji čuva gol mlađih kategorija Mančester junajteda nije očekivao takav potez saigrača i lopta je završila u mreži!

A, Gvineja je do kraja meča odbranila taj bod i time dotukla šokirane Engleze.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija