• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.05.2017

22:49

(FOTO) OBRAČUN HULIGANA KOD HRAMA SVETOG SAVE! "Delije" motkama krenule na "grobare"!

Fudbal

(FOTO) OBRAČUN HULIGANA KOD HRAMA SVETOG SAVE! "Delije" motkama krenule na "grobare"!

Podeli vest

Ispred platoa Hrama Svetog Save u četvrtak uveče došlo je do obračuna između navijača Crvene zvezde i Partizana

Kako prenosi Telegraf navijači Crvene zvezde primećeni sa motkama u jurišu.

Uz skandiranje “Mi smo Cigani, najjači smo najjači”, zaleteli su se sa motkama i bakljama, a sve se dogodilo posle utakmice Partizan - Spartak u košarci, pa je najverovatnije došlo do obračuna između dve navijačke grupe najljućih rivala.

Policija se tek nakon određenog vremena pojavila na licu mesta i krenula ka Franšu, a za njima i jedno vozilo hitne pomoći.

Dve osobe su hospitalizovane zbog telesnih povreda.

Nakon intervencije policije, situacija ispred Hrama se stišala.

Printscreen You Tube/Telegraf

 

Printscreen You Tube/Telegraf

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fico

pre 6 godina

Cigan* se zalecu a posle bezanija.Bio sam na licu mesta.\n

Ljubo

pre 6 godina

" na platou Hrama Sv.Sava" ,jesu Srbi nasli mesto i vreme ,povod ,taj Beograd je mrad od grada da drzava Srbija nikada dobro biti nece dok se to djubre ne sredi ...

zoransd

pre 6 godina

Nije lako zvezdasima -Leo im zaprzio corbu i to debelo.

Galileo

pre 6 godina

Da se nelazemo vise. Vreme je da posle koje po redu zajednicke akcije, sever konacno zaduzi znacke.

gago m

pre 6 godina

И бројеве на "униформама" ...

djura

pre 6 godina

neprijatelj Srbije ,Srba i Pravoslavlja je orgaizovao na Spasovdan "bitku navijaca" ispred Hrama Svetog Save. znaci ili bezboznici ili katolici ( a i slicno je) su inspiratori dogadjaja ,a izvrsioci su "korisni idioti" ili placeni izdajnici i strani agenti.Navijaci zapitajte se za koga ,za sta i zbog koga navijate, a zbog koga zivite,ako vam se poklopi onda je ok,ako se ne poklopi onda nesto nije u redu sa vasim navijackim drugovima.

Bojan

pre 6 godina

A ja mislio da smo Srbi primer lepog i smirenog bodrenja nasih ekipa u svojoj zemlji i da ostavljamo lepu poruku u svet, kad ono mi saljemo u svet poruku, da smo kreteni i zivo prostakluk. Navija neka svako za svoj tim i nek postuje najveci derbi. Nosite se vise sa svim huliganima.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija