• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

26.05.2017

10:09

ČUKA IMA IGRAČA ZA MANČESTER! Lalatović: To što on radi nikada nigde nisam video!

Fudbal

ČUKA IMA IGRAČA ZA MANČESTER! Lalatović: To što on radi nikada nigde nisam video!

Podeli vest

Trener Čukaričkog i selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović tvrdi, spreman je da to potpiše, da je Nemanja Radonjić, krilni napadač "brđana", toliko talentovan da može komotno da igra u Mančester junajtedu

 

Mnoge je poprilično iznenadila odluka Nenada Lalatovića da na spisak igrača mlade reprezentacije za Evropsko prvenstvo uvrsti i Nemanju Radonjića, iako je nekadašnji Partizanov supertalenat godinama daleko od dometa koji su mu svi predviđali.

Odmah da razjasnimo: Nemanja Radonjić je najtalentovaniji i najbrži igrač koga sam video u životu. Ubedljivo najtalentovaniji. On je igrač koji u budućnosti treba da bude u Mančester Junajtedu. Da sam trener Zvezde - odmah bih ga doveo. Da sam trener Šahtjora - uradio bih isto - kategoričan je Lalatović, u intervjuu za Mocartsport. 

Starsportphoto
Nenad Lalatović

On tvrdi da poziv Radonjiću nije protekcija, iako ga je trenirao u Čukaričkom u prethodnih šest meseci.

Video sam sam za ovih šest meseci šta i koliko može. A to što može je nestvarno. Njega je nemoguće čuvati, brz je i kreativan. I sve radi u pokretu. Ma, to je nešto neviđeno, nisam mogao da se načudim. Potpisujem sve ovo što sam rekao. Nemanja je igrač pod ugovorom sa Romom, pa ne stoji da ga guram zbog Čukaričkog - ističe Lalatović.

Nemanja Radonjić je odigrao 17 utakmica za "brđane" ove sezone u Superligi i postigao dva gola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija