• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2017

11:32

REAL UKRAO BARSI IGRAČA! Vinisijus i pored bolje ponude izabrao Madriđane!

Fudbal

REAL UKRAO BARSI IGRAČA! Vinisijus i pored bolje ponude izabrao Madriđane!

Podeli vest

Brazilski tinejdžer Vinisijus Žunior odbio je finansijski bolje uslove od Barselone zbog poziva Real Madrida, potvrdio je njegov agent

Ovaj 16-godišnji fudbaler Flamenga dogovorio je saradnju sa aktuelnim šampionom Evrope i Španije za čak 45 miliona evra, za transfer u junu 2018. godine.

Vinisijus ne može da se priključi Realu dok ne napuni 18 godina, a postoji plan i da ostane u Flamengu još jednu godinu na pozajmici posle toga.

- Ukoliko neko kritikuje može samo odluku Reala da se kocka sa ponudom. Uvereni su da su napravili dobar posao, posebno što je bilo mnogo zainteresovanih klubova, Barselona je nudila bolje uslove igraču. Ipak, Vinisijusu se više svideo projekat Reala - rekao je menadžer Frederiko Penja za brazilski Globoesporte.

Vinisijus, koji igra na poziciji napadača, obezbedio je transfer u Real nakon što je tek nedavno odigrao prvi debitanski meč u seniorskoj konkurenciji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija